Store Torv 4
8000 Aarhus C Vis på kort

400 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Atrium

Forret

  • Stegt torskeryg – Selleri – Brunet smør – Soya – Nødder.

Hovedret

  • Entrecote – Haricot vert – Sauce Bearnaise – Håndskårede pommes frites

Dessert

  • Chokolade fondant - Brændt hvid chokolade - Bær

 

Pris 400,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

 

 

Om ATRIUM - Hotel Royal

På Store Torv i hjertet af Aarhus ligger et ikonisk hotel, hvor gæster behandles, som var de royale. Efter mange års forpagtning er Hotel Royal tilbage i ejernes hænder. De har nytænkt konceptet på flere plan, og du kan blandt andet se frem til overdådig mad af Michelin-kokke, som i dén grad er en konge værdig.

 

Hotelejere i generationer

Når du besøger Hotel Royal, træder du ind i en attraktiv tidslomme. Selve bygningen indeholder hele 170 års historie indenfor hotelbranchen. Du står med andre ord i en kulturskat, hvor kunst pryder væggene, gulvene er belagt med bløde tæpper og smukt interiør giver samtlige rum sit eget eksklusive udtryk.

Hotellet er ejet af familien Richard Pedersen, hvor far, Jens Richard Pedersen, og søn, Mads Richard Pedersen, har overtaget driften. Mads er født samme år, som hotellet genåbnede 1984, og han er derfor praktisk talt vokset op på hotellet. De mange stuer, elevatoren og de lange gange føles som hjem for ham, og det er netop denne arv, han agter at videreføre.

 

Michelin-kokke overtager køkkenet

For at løfte kvaliteten endnu et nøk, har Richard Pedersen allieret sig med sine naboer, Søren Jacobsen og William Jørgensen. Inde ved siden af driver de to nemlig deres Michelin-restaurant Gastromé, hvor de har høstet både succes og anerkendelse fra utallige madglade gæster. Fra 1. maj 2019 vil den dedikerede kokkeduo også være at finde i køkkenet hos Hotel Royals nye restaurant Atrium.

”Gastromé-drengene har bevist, at de kan holde et højt niveau i længere tid, og derfor var de interessante for os at lave et samarbejde med. Vi tror på, at Restaurant Atrium kan give vores gæster det, de ønsker og være med til at trække folk ind til en god oplevelse med deres koncept, hvor der bliver mulighed for at blive bespist fra kl. 7.00 om morgenen til 22.00 aften, hvorefter der vil være cocktailbar,” forklarer Lilian Lenbroch, hotelmaneger Hotel Royal.

 

Fransk køkken med nordisk inspiration

Med Atrium er det målet at give gæsterne en gennemført oplevelse fra inderst til yderst.

”Vi er klar til at være med til at løfte kvaliteten af Hotel Royal. Vi kommer til at lave et brasserie på højt niveau inspireret af vores koncept på Gastromé. På kortet vil vi have klassikere med inspiration i vores opdragelse i det franske køkken og med lidt afstikkere til det nordiske. Vi vil forsøge at ramme det klassiske, men også lade de udenlandske gæster mærke, at de er i Danmark,” fortæller Søren Jakobsen ejer af Restaurant Gastromé og Restaurant Atrium.

luk

#dinnerdays