Den Lille Kro

Foto: Den Lille Kro
DinnerDays på

Den lille Kro
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Den Lille Kro følgende menu:

Forret

  • Røget lakseroulade på spæde salater m/rygeostecreme, dild, radiser og syltede rødløg

Hovedret

  • Gammeldaws grydestegt oksesteg serveret m/stuvet snitbønner, syltede tyttebær, grovmos og brun sovs.

Dessert

  • Pandekager serveret m/flødeis, sukker og syltetøj 

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

Tilkøb: pr. person

  • Snacks & Moet Champagne ved ankomst kr. 99,- .
  • Vin- eller saftmenu tilpasset Dinnerdaysmenuen – 3 gl. kr. 179,-
  • Ostetallerken bestående af 3 slags oste m.surt, salt og sprødt kr. 99,- 
  • Kaffe & 3 slags sødt kr. 69,- 

 

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Den lille Kro

Nørre Alle 55, st 8000 Aarhus C

Om Den lille Kro

Tæt på strøget i Aarhus ligger restauranten Den Lille Kro, som serverer ægte dansk mad efter alle kunstens regler. Her får du et udbytte af de velkendte retter, der kendetegner Danmark.

 

Holdet bag

Den Lille Kro bliver drevet af familien Schultz. Med deres selskab Smag & Slægt står de også bag succesfulde spisesteder som Restaurant Martino i Marselisborg Lystbådehavn og Restaurant Anker i træskibshavnen. Alle tre restauranter har hver deres individuelle koncept, men fælles for dem alle er den store dedikation og kærlighed til kokkefaget.

 

I mormors stue

Broderede puder, ægte tæpper og polstrede stole. Guldrammer med patina og naturmotiver, en grammofon og krogede lysekroner. Kom indenfor og bliv henført til din mormors hyggelige dagligstue, hvor ovnen syder og grydelågene letter over simrende mad, der har fået al den tid og kærlighed, god mad kræver.

Målet er at skabe en helstøbt restaurantoplevelse, der gør gæsterne glade. Her er fokus på, at både produkternes kvalitet samt at det klassiske håndværk sidder lige i skabet. Derfor er alt det, der kommer ud af køkkenet på en tallerken lavet helt fra bunden, og opskrifterne er et udpluk af diverse bedstemødres egne favoritter.

 

Godt gedigent dansk

Spisekortet byder blandt andet på karbonade med grøntsagsfrikassé, fyldt rødspætte med hvide kartofler, ærter, gulerødder og forårsløg. Du kan også kaste dig over Krofatters bud på Danmarks bedste bøfsandwich serveret med friteret æg, syltede rødbedebånd, løg, ketchup, sennep, remoulade og naturligvis brun sovs – og rigeligt af den.

Til frokost kan du ud over kroens skønne klassikere få et væld af lækre smørrebrødsfavoritter som tatar, lun ribbensteg, Dyrlægens natmad og stegt rødspættefilet.

Hver onsdag inviterer Den Lille Kro på stegt flæsk ad libitum til en pris på blot 125 kr.

Udover dedikationen til god dansk madkundskab, er alle husets vine og øl også nøje udvalgt. Du kan blandt andet også finde Den Lille Kros egenproducerede øl på husets drikkekort. Derudover er der også et udbud på mere end 40 specialøl samt et bredt favnende vinkort.


Restauranter i AarhusFr 8.Lø 9.Sø 10.Ma 11.Ti 12.On 13.To 14.Fr 15.Lø 16.Sø 17.
ANKER
Café Faust
Den Lille Kro
Fedet
Frederiksgade 42
Gäst
Globen Flakket
Hantwerk/Bistro Goulu
Madklubben Aarhus
Marselisborg Havnekro
MASH Aarhus – 400 kr.
Restaurant ET
Restaurant Martino
Retour Aarhus
Skovmøllen
Spiselauget
Unico
Vestergade 51

Få besked som den første, når der er nye billetter.