Dalgas Avenue 54
8000 Aarhus C Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Früd (Kroen ved Tangkrogen)

 

Forret

  • Terrine af rimet laks og syrnet peberrodsfløde, rysteribs og små salater

Hovedret

  • Rosa kalv, jordskok, friteret artiskok, syltet græskar og sauce espagnole

Dessert

  • Pære-karameldrøm serveret med vaniljeis med bagt hvid chokolade, skumfidus og citronmelisse


Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Tilkøb: 

  • Vinbuffet (3 hvid/3 rød/2 dessertvine) 2 timer // kr. 199,- 
  • Velkomst med snacks // kr. 64,- 
  • Ostetallerken med 4 lækre oste // kr. 77,- 

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

 

Om FRÜD Cafe & Restaurant

Früds Brasserie og Restaurant har til huse i det hyggelige område nær Marselisborg havn. Her kan du bryde slentreturen langs Aarhusbugten op med en bid mad, som uden tvivl vil sætte prikken over i’et på din dag.

 

Morgenfrüd

Med inspiration fra det Sydfranske formår Früd på bedste vis at kombinere to elskede koncepter for at give dig en uovertruffen restaurantoplevelse, uanset hvornår på dagen, du kommer forbi. Her serveres franske specialiteter fremstillet af friske, danske råvarer, som uden tvivl er en fryd for både øjne, næse og mund.

Start dagen klokken 8.30 med Früds franske morgenmad, som du selv kan kombinere alt efter, hvad du har lyst til. Sortimentet byder på lidt af alt det, hjertet begærer, og du kan vælge mellem friskbagt surdejsbaguette eller hjemmebagt kernerugbrød. Brødet kan herefter pyntes med en skive fransk landbrie og husets egen mamelade. Ved siden af pålægget består måltidet også af frisk frugt, blødkogt æg og en vitaminbowle toppet med granola. Bon appetite!

 

Brasseriets bedste bud

Med afsæt i det franske køkken er Früd et brasserie i dagtimerne, hvor du kan nyde et væld af franske lækkerier. Hver dag sammensætter kokkene tre retter lavet af friske råvarer og med en stor passion for velsmagende mad. Skal du bare have en hurtig bid mad, er der også rig mulighed for at vælge fra brasseriets la carte anretninger. Forkæl dine smagsløg med med gratineret fransk løgsuppe, bøf bourgogne med cremet kartoffelmos eller et af Früds delikatessefade, der med garanti vil lede tankerne hen på ferie ved den franske riviera. Blot en enkelt bid og du kan næsten dufte Middelhavets salte bølgeskvulp, som overmander dig i et hav af smage.

 

Fransk all inclusive

Om aftenen forvandler brasseriet sig til Früds Restaurant, hvor fokus er at servere enkelte anretninger, som stadig er i den franske ånd. Dit måltid komplimenteres af nøje udvalgte vine, der ofte har rod i det Sydfranske, lyder som et kvindesuk, når de åbnes, og som giver dine kinder en let rosa glød. Når du har sat dig til bords i Früds Restautant, bliver du præsenteret for en udsøgt menu, hvor alt er inkluderet. Pakken består af både snacks, en lækker appetizer, aperitiff samt de tre retter. Husets særlige vinleverandør sørger som altid for, at hverken du eller din date på noget tidspunkt skal tørste, for vinen er ad libitum. Du kan oven i købet lade bilen stå derhjemme, for bussen kører fra Aarhus centrum og lige til døren. Er du mere til øl, eller ønsker du at nyde oplevelsen uden alkohol, vil Früds kyndige personale sammensætte en øl- eller saftmenu, præcis som du ønsker det.

 

Früds Brasserie og Restaurant er gennemført fransk og pakket fint ind i en køkkenstil, der er ligetil til at gå til. Fuldendt forkælelse til dig, der elsker den gode mad- og vinoplevelse.

luk

#dinnerdays