Gäst

Restaurant GÄST
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Restaurant Gäst følgende menu: 

Forret

 • Bruschetta – stegte og syltede svampe – æggeblomme

Hovedret

 • Langtidsstegt okse – ægte sauce – høbagt selleri
  NB: Hovedretten kan tilbydes vegetarisk, men det skal oplyses ved bestilling. Noter i kommentarfeltet ved din booking.

Dessert

 • Grillede ferskner – hvid fersken parfait – hindbærsauce – pistacie tuille
   

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 

 Tilvalg

 • Tilkøb til hovedretten:
  - Sprød salat med urter i vinaigrette / kr. 50,-
  - Bagt kartoffelcreme med urter / kr. 50,-
   
 • Ønskes italienske oste i stedet for dessert/ kr. 30,-
   
 • Vi tilbyder to forskellige vinmenuer

  - Den første vinmenu  / kr. 150,-*  /  kr.180,-
   Du får et godt glas hvid- og rødvin samt kaffe og filtreret vand ad libitum.

  - Den anden vinmenu / kr. 240,- */ kr. 280,- 
  Vi har nøje udvalgt to glas udsøgte vine, der matcher og forstærker madoplevelsen. Til dessert har vi kreeret en cocktail, der fuldender den samlede smagsoplevelse. Selvfølgelig også inkluderet filtreret vand ad libitum

NB:* Første pris på vinmenuerne er ved forudbestiiling. Anden pris er ved bestilling på dagen.

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

 

 

 

Restaurant GÄST

Banegårdspladsen 14 8000 Aarhus C

Om Restaurant GÄST

I hjertet af Aarhus ligger Restaurant Gäst. Kom ind og smag på gastronomiske mesterværker, der kredser om italiensk og nordisk madlavningskunst.

 

Italiensk møder nordisk

Kom ind og forkæl dine smagsløg med autentiske italienske retter, der smager af det ægte Italien. Lad dig forføre af pasta med bid, søde tomater, saftigt kød, fisk og skaldyr og meget mere. Med sans for detaljer og god smag, formår Gästs dygtige kokke at give dig en madoplevelse, du sent vil glemme.

I køkkenet elsker de at eksperimentere ved at nytænke de traditionelle italienske retter og kombinere dem med ingredienser fra det nordiske køkken. Hos Gäst er de overbeviste om, at man sagtens kan lave lækker italiensk mad på danske råvarer, for selvom det danske vejr ikke kan tilbyde solmodne tomater året rundt, har vi til gengæld fire skønne årstider med hver deres råvarer.

Udover et attraktivt og velbesøgt spisested for de Aarhusianske folk, er Gäst også blevet tildelt "The Plate Michelin" i Michelin Guiden 2017+2018. Denne anerkendelse vidner også om et sted, der kan sit kram.

 

Økologisk og bæredygtig Gästfrihed

Hos Gäst skal dét at drive en restaurant give mening på alle fronter. For personalet, naturen, gæsterne og lokalsamfundet. Derfor er de valgte råvarer, du ser komme ind på tallerkenen, produceret af dygtige folk, der kærer sig om miljøet. Kødet leveres fra det økologiske landbrug Johannesminde. Fisken er friskfanget og hentet fra fiskeauktionen i Hirtshals, og grøntsagerne kommer fra leverandørerne Økolageret og Økoradissen.

Til sidst bliver al overskydende mad doneret via ReFood.dk til hjemløse i Aarhus, fordi omtanke er noget, der også kan smages. Konceptet går under navnet ”Bæredygtig Gästfrihed”.

Få besked som den første, når der er nye billetter.