Gäst

DinnerDays på

Restaurant GÄST
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Restaurant GÄST følgende menuer:

Forret

  •  Gravad torsk – varme krydderier – sprød persillerod – fennikel – tranebær

Hovedret 

  • "Osso buco" Kalveskank – marv – jordskok – tomat – gremolata

Dessert

  • Mokka – mascarpone iscreme – amaretto – chokolade.

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

Tilkøb til hovedret:

  • Gratineret rösti med salvie og parmesan – kr. 50 ,- 
  • Salat – kr. 50.- 
  • Frisk trøffel – kr. 50,- 

Tilkøb til dessert:

  • Italienske oste i stedet for – kr.35.-  

 

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Restaurant GÄST

Banegårdspladsen 14 8000 Aarhus C

Om Restaurant GÄST

I hjertet af Aarhus ligger Restaurant Gäst. Kom ind og smag på gastronomiske mesterværker, der kredser om italiensk og nordisk madlavningskunst.

 

Italiensk møder nordisk

Kom ind og forkæl dine smagsløg med autentiske italienske retter, der smager af det ægte Italien. Lad dig forføre af pasta med bid, søde tomater, saftigt kød, fisk og skaldyr og meget mere. Med sans for detaljer og god smag, formår Gästs dygtige kokke at give dig en madoplevelse, du sent vil glemme.

I køkkenet elsker de at eksperimentere ved at nytænke de traditionelle italienske retter og kombinere dem med ingredienser fra det nordiske køkken. Hos Gäst er de overbeviste om, at man sagtens kan lave lækker italiensk mad på danske råvarer, for selvom det danske vejr ikke kan tilbyde solmodne tomater året rundt, har vi til gengæld fire skønne årstider med hver deres råvarer.

Udover et attraktivt og velbesøgt spisested for de Aarhusianske folk, er Gäst også blevet tildelt "The Plate Michelin" i Michelin Guiden 2017+2018. Denne anerkendelse vidner også om et sted, der kan sit kram.

 

Økologisk og bæredygtig Gästfrihed

Hos Gäst skal dét at drive en restaurant give mening på alle fronter. For personalet, naturen, gæsterne og lokalsamfundet. Derfor er de valgte råvarer, du ser komme ind på tallerkenen, produceret af dygtige folk, der kærer sig om miljøet. Kødet leveres fra det økologiske landbrug Johannesminde. Fisken er friskfanget og hentet fra fiskeauktionen i Hirtshals, og grøntsagerne kommer fra leverandørerne Økolageret og Økoradissen.

Til sidst bliver al overskydende mad doneret via ReFood.dk til hjemløse i Aarhus, fordi omtanke er noget, der også kan smages. Konceptet går under navnet ”Bæredygtig Gästfrihed”.


Restauranter i AarhusFr 8.Lø 9.Sø 10.Ma 11.Ti 12.On 13.To 14.Fr 15.Lø 16.Sø 17.
ANKER
Café Faust
Den Lille Kro
Fedet
Frederiksgade 42
Gäst
Globen Flakket
Hantwerk/Bistro Goulu
Madklubben Aarhus
Marselisborg Havnekro
MASH Aarhus – 400 kr.
Restaurant ET
Restaurant Martino
Retour Aarhus
Skovmøllen
Spiselauget
Unico
Vestergade 51

Få besked som den første, når der er nye billetter.