Åboulevarden 18
8000 Aarhus C Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

Dinnerdays på Globen Flakket

Forret

 • Cremet jordskokkesuppe
  Torsk og sprød bacon 
  To slags øko-brød med aioli

Hovedret

 • Filet af ungkvæg
  Serveret med gulerodspure og ristede svampe.
  Tomatiseret Pommes Anna og rødvinssauce 

Vegetarisk hovedret 
(
Ønskes vegetarisk hovedret, skal dette noteres i kommentarfeltet ved booking) 

 • Braiseret spidskål med citron og purløg
  Serveret med gulerodspure, ristet svampe og Tomatiseret Pommes Anna

Dessert

 • Kraftig chokolademousse
  Serveret med brombærsorbet og syltet havtorn

Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Tilkøb:

 • Velkomstbobler / kr. 45,- pr. glas
 • Ét glas vin til hver ret /  kr. 150,- pr. person
 • Ét glas special fadøl til hver ret / kr. 150,-
 • Alm. Kaffe/te med sødt / kr. 55,-
 • Aftens cocktail / kr. 50,-

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Globen Flakket

Globen Flakket er ideelt beliggende langs åen i hjertet af Aarhus. Det er en hyggelig café og restaurant med en varm atmosfære, venlig og personlig betjening samt et køkken, som sætter råvarernes kvalitet i højsædet.

Globen Flakket holder åbent morgen, middag og aften alle ugens dage.

Morgenmad og brunch

I morgentimerne står den på morgenbuffet i hverdagen, og i weekenden er det den populære brunch buffet, samt den luksuriøse udgave af denne - 'Brunch All Inclusive' - der hitter.

Deres morgen- og brunchbuffeter mangler bestemt ikke noget - tværtimod kan det unægteligt være svært at vælge blandt alle lækkerierne, og der er sandsynlighed for, at du når at blive mæt, inden du har været hele buffeten igennem. Men så kan du jo heldigvis komme tilbage en anden gang.

Frokost

Til frokost serveres tapas, rugbrødsmadder, burgere, pasta og salater. I hverdagene er der desuden ’tag selv frokost’ med ugens simregryde, årstidens salater samt brød og smør.

Det populære kagebord

Alle ugens dage bliver der om eftermiddagen stillet klart til det hyggelige og populære kagebord. Til billige penge kan du mæske dig i kage til du revner. What’s not to like? Kig forbi Globen Flakket om eftermiddagen, hvis du har hang til søde sager – en buffet fyldt med alskens dejlige kager vil med garanti ikke skuffe din søde tand.

Middag

Aftenkortet byder på et varieret udvalg af delikate forretter, hovedretter og desserter. Du kan også vælge en 1, 2, eller 3 retters menu med vin til gode priser. Hvis aftenen skal have fuld skrald kan du gå all in med Globens All Inclusive middag, der byder på velkomstdrink, lækker 4-retters menu, kvalitetsvine ad libitum under hele middagen samt en drink i baren efter middagen.

Festlig aften

Når natten falder på, skrues der op for musikken og kredses om gæsterne med skønne cocktail og kolde fadøl. Globen Flakket rummer desuden fantastiske selskabs- og mødelokaler, både i det hyggelige, intime kælderniveau og på første sal hvor der er lyst, højt til loftet og udsigt over å og havn.

luk

#dinnerdays