Globen Flakket

DinnerDays på

Globen Flakket
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Globen Flakket følgende menu:

Forret

 • Røget laks
  Små salater og æble-crudite
  Vinaigrette med ørredrogn

Hovedret

 • Rødvinsbraiseret kalv
  Selleripure og rødder
  Pommer Røsti og Rødvinssauce

  Vegetar
  Braiseret porre med citron og purløg Rødbeder vendt med urter Knuste kartofler med trøffel
  (Ønskes vegetar hovedret skal det noteres i kommentar ved booking)

Dessert

 • Vanilje mazarinkage
  Mørk chokolade og Kokossorbet

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

Tilvalg:

 • Velkomstbobler kr. 45,-
 • 1 glas vin til hver ret kr. 150,- (kun ved forudbestilling)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Globen Flakket

Åboulevarden 18 8000 Aarhus C

Om Globen Flakket

Globen Flakket er ideelt beliggende langs åen i hjertet af Aarhus. Det er en hyggelig café og restaurant med en varm atmosfære, venlig og personlig betjening samt et køkken, som sætter råvarernes kvalitet i højsædet.

Globen Flakket holder åbent morgen, middag og aften alle ugens dage.

Morgenmad og brunch

I morgentimerne står den på morgenbuffet i hverdagen, og i weekenden er det den populære brunch buffet, samt den luksuriøse udgave af denne - 'Brunch All Inclusive' - der hitter.

Deres morgen- og brunchbuffeter mangler bestemt ikke noget - tværtimod kan det unægteligt være svært at vælge blandt alle lækkerierne, og der er sandsynlighed for, at du når at blive mæt, inden du har været hele buffeten igennem. Men så kan du jo heldigvis komme tilbage en anden gang.

Frokost

Til frokost serveres tapas, rugbrødsmadder, burgere, pasta og salater. I hverdagene er der desuden ’tag selv frokost’ med ugens simregryde, årstidens salater samt brød og smør.

Det populære kagebord

Alle ugens dage bliver der om eftermiddagen stillet klart til det hyggelige og populære kagebord. Til billige penge kan du mæske dig i kage til du revner. What’s not to like? Kig forbi Globen Flakket om eftermiddagen, hvis du har hang til søde sager – en buffet fyldt med alskens dejlige kager vil med garanti ikke skuffe din søde tand.

Middag

Aftenkortet byder på et varieret udvalg af delikate forretter, hovedretter og desserter. Du kan også vælge en 1, 2, eller 3 retters menu med vin til gode priser. Hvis aftenen skal have fuld skrald kan du gå all in med Globens All Inclusive middag, der byder på velkomstdrink, lækker 4-retters menu, kvalitetsvine ad libitum under hele middagen samt en drink i baren efter middagen.

Festlig aften

Når natten falder på, skrues der op for musikken og kredses om gæsterne med skønne cocktail og kolde fadøl. Globen Flakket rummer desuden fantastiske selskabs- og mødelokaler, både i det hyggelige, intime kælderniveau og på første sal hvor der er lyst, højt til loftet og udsigt over å og havn.


Restauranter i AarhusFr 8.Lø 9.Sø 10.Ma 11.Ti 12.On 13.To 14.Fr 15.Lø 16.Sø 17.
ANKER
Café Faust
Den Lille Kro
Fedet
Frederiksgade 42
Gäst
Globen Flakket
Hantwerk/Bistro Goulu
Madklubben Aarhus
Marselisborg Havnekro
MASH Aarhus – 400 kr.
Restaurant ET
Restaurant Martino
Retour Aarhus
Skovmøllen
Spiselauget
Unico
Vestergade 51

Få besked som den første, når der er nye billetter.