Hantwerk/Bistro Goulu

Foto: Hantwerk
DinnerDays på

Hantwerk
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Hantwerk / Bistro Goulu følgende menu:

1. ret

  • Sprød kartoffel Croquette m. bakskuld og hummersifon

2. ret 

  • Kalve carpaccio "Vitello Tonnato"

NB: Første 2 retter serveres samlet som deleretter 

3. ret 

  • Glaseret spoleben, cremet polenta, gremolata, puffet svær og langtidsstegte gulerødder

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

Tilkøb: 

Mulighed for tilkøb af tilkøb af dessert kr.  68,-

  • Curd med citron, brændt marenges og the

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Hantwerk

Fiskerivej 2D 8000 Aarhus C

Om Hantwerk

Du finder dem i det dynamiske havnemiljø i Aarhus Ø blandt de gamle træskibe bygget af godt håndværk. Og det er lige præcis, hvad du får serveret her. Hantwerk er nemlig godt håndværk - både i hanerne, i flaskerne og i køkkenet.

 

Helt sin egen genre

Hantwerk er sin egen. Ikke helt en restaurant. Ikke en bistro. Og heller ikke en gastropub. Hos Hantwerk bliver du præsenteret for en smuk kombination af hjemmebrygget øl, udsøgte vine og dejlig, velsmagende mad. Hantwerk har formået at samle et team af nogle af de dygtigste mennesker, som hver dag knokler for at gøre din oplevelse til noget ganske særligt. Et hold af dygtige ølbryggere, vinkendere og gastromænd.

 

(K)ærlighed til mad og gode råvarer

Hantwerks madunivers hedder Bistro Goulu, og her er konceptet ganske simpelt; Omdrejningspunktet er ærlig mad og ikke mindst kærlighed og respekt til råvarer af kvalitet. Det franske ord ”goulu” er en betegnelse, der bruges om dét at være tilbøjelig til at spise lidt for meget – og det kan man let komme til her, hvor velsmag ingen grænser har. Kom og spis, drik og bare vær – i rå, industrielle lokaler, hvor tiden sidder i hver en mursten.

 

Dedikeret kokkeduo

Restauratørerne bag blusset er Kenny og Lasse – også kendt som ”Vildanden” og ”Lassefar”. De to madglade gutter kender hinanden, da de begge arbejdede på Restaurant ET ved Åboulevarden i Aarhus. Begge nærer de en stor kærlighed til det franske køkken, men de er ikke blege for at bevæge sig ud i alle verdenshjørner, når vi taler gastronomi.

 

Våde varer

Skinnende sølvfarvede haner på rad og række fulde til randen med øl fra Microbryggeriet Humleland. Øllene har særpræg i både navne og smage, og de har høstet stor anerkendelse flere forskellige steder fra. Vinen er egen import af VinDanmark. Hver flaske er nøje udvalgt, og kan du ikke helt beslutte dig, står Hantwerks venlige personale altid klar med gode råd og vejledning.

 


Restauranter i AarhusFr 8.Lø 9.Sø 10.Ma 11.Ti 12.On 13.To 14.Fr 15.Lø 16.Sø 17.
ANKER
Café Faust
Den Lille Kro
Fedet
Frederiksgade 42
Gäst
Globen Flakket
Hantwerk/Bistro Goulu
Madklubben Aarhus
Marselisborg Havnekro
MASH Aarhus – 400 kr.
Restaurant ET
Restaurant Martino
Retour Aarhus
Skovmøllen
Spiselauget
Unico
Vestergade 51

Få besked som den første, når der er nye billetter.