Kolo

Kolo
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Kolo følgende menu: 

1. servering 

 • Pimientós de padron
  Klassisk spansk barsnack, små friterede sprøde pebre serveret med dehydreret revet æggeblomme

2. servering

 • Brandad
  Croquette med saltet torsk og kartoffel serveret med mayo på bronzefennikel og syltede sennepskorn

3. servering 

 • Kolobab
  En åben kebabservering i hjemmelavet fladbrød med friteret broccoli, æblecreme, langtidsbagt hvidløgsmayo, syltet glaskål og blomsterkarse. 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
OBS: Restauranten tilbyder vegetarmenu. Ønskes dette, bedes det skrives i kommentarfeltet ved bookingen.

Tilvalg:

 • Vinmenu 3 glas/ kr. 150

Vinen på Restaurant Kolo er alt sammen egen import. Derudover er der fokus på naturvin, biodynamisk vinproduktion og bæredygtigt landbrug.
Du vil blive præsenteret for to naturvine og en konventionel.

 • 1. Italienske bobler fra Treviso. Nord for Venedig ligger et lille prosecco område, der dyrker druen 'Glera'. Vi starter blidt ud med den eneste konventionelle vin, vi har i huset. Små sprøde bobler, grønt æble og en lille retsødme til at give en fyldig krop
 • 2. Orange vin er en hvidvin, produceret som en rødvin. Man snakker om skaldmaceration, og hvor længe den har stået på. Med det menes der, at vinen altså har trukket farve, tanniener, smag og duft ud af skallerne, på samme vis som man havde gjort med en rødvin. Druen hedder Xarelllo, udtales tjarrejo - det bliver nemmere, jo mere du drikker, ikk'å? Og en af de tre tilladte hvide druesorter indenfor cava produktion. 
 • 3. Rubén´s "La Viva Dora" er som alt hans anden vin en spontangæret naturvin. Der er altså snak om en vildgæring, hvor man blot åbner tankene og lader alle de gærtyper, der lever i vinmarken, på drueskallen, i kælderen og på hænderne af winemakeren starte fermenteringen. Vinen er et blend af noget så kringlet som 12 forskellige druesorter, og den serveres kølig - mums.  

 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Kolo

Guldsmedgade 32 8000 Aarhus C

Om Kolo

I Guldsmedegade 32 i Aarhus er der tændt godt op for varmen hos Kolo. Siden åbningen i begyndelsen af 2019 har bordene været fyldte i den stemningsfyldte restaurant, som på en raffineret måde formår at kombinere fine dining med late night dinner.

 

Fedtet fine dining fra 16 til sent 

Hos Kolo har begrebet ”fedtet fine dining” fået en helt ny betydning. Menukortet må gerne indeholde lidt mere greasy og friterede elementer, uden det ligner en grillbar. Her forsøger man ikke at lave en Michelin-restaurant, men et sted hvor maden smager lækkert, og hvor den også kan nydes i de sene aftentimer. Åbningstiderne skriver fra 16 til sent, så kalder din sult på lidt mere end en rullekebab eller et coin offer fra Mac’en efter klokken 21, bør du slå et smut forbi Kolo.

 

Et mind set som i kolonihaverne

Navnet Kolo kommer af det danske ord ”kolonihave”. Et stykke land som for den travle byborger fungerer som tilflugtssted. Her kan man ånde frit, åbne en vin, dyrke jorden og få en snak over hækken med dem ved siden af. I kolonihaverne hersker en særlig sindsstemning, som inviterer til nærvær, omtanke og interesse for andre. Det er netop denne stemning, de forsøger at indkapsle i deres restaurant. Det må siges at lykkes overmådeligt godt.

 

Mændene bag stedet

Bag Kolo står to unge fyre, som er gjort af et særligt stof. Simon Carstens og Jens-Aske Knudsen kender hinanden fra Café Drudenfuss, hvor Simon var barchef og Jens-Aske arbejdede i køkkenet. Her kom de i kontakt med caféens ejere, Mads Poulsen og Christian Castenskiold, som er erfarne herrer indenfor restaurationsbranchen. De to er nu medejere af Kolo, men hjælper primært med det administrative. Dem, du vil møde i restauranten, er Simon og Jens-Aske, hvis gåpåmod ikke er til at tage fejl af.

 

Musik, mad og miljøvenlige dråber

Udover god mad lavet med kærlighed, næres Kolo også af stor affektion til musikken. Derfor spiller musikalske indslag en afgørende rolle i helhedsbilledet. I restaurantens mere rå og neonoplyste baglokale kan du mindst én gang om ugen kombinere dit aftenmåltid med lyden af sprøde toner. I baren kan du nyde hele ti forskellige slags vine på hane. Drikkevarer på fadølshaner er nemlig både mere økonomiske og mindre miljøbelastende, da flaskerne er taget ud af regnestykket.

Få besked som den første, når der er nye billetter.