KP5

KP5
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder KP5 følgende menu:

Forret 

  • Salat af varmrøget laks, karse, malt og agurk

Hovedret

  • Farseret unghane, tærte med ragout af kylling og svampe, sauce chasseur med brombær og dampet grønt

Dessert

  •  Danske æbler, karamel, butterdej og vaniljeis

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person
OBS: Restauranten tilbyder vegetarmenu. Ønskes dette, bedes det skrives i kommentarfeltet ved bookingen.


Tilvalg: 

  • Vinmenu tilpasset/ kr.  258,-
  • Velkomstbobler og snacks/ kr. 98,-
  • Kaffe og Sødt/ kr.  48,-

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

 

 

KP5

Kystpromenaden 5 8000 Aarhus C

Om KP5

Ved det foranderlige havnemiljø på Aarhus Ø finder du en af Aarhus’ bedste beliggenheder. Med sin sydvestvendte, store træterrasse og udsigt til vand og smukke Riis Skov, ligger restaurant Kp5, der inviterer til en lækker middag i hyggelige omgivelser. Navnet Kp5 kom helt naturligt, eftersom det stod på kuverten, da nøglen blev overtaget. Det er nemlig en forkortelse af adressen; Kystpromenaden 5.

 

Autenticitet i det moderne

Restauranten indbyder jer til en skøn dag og aften med blik til havet over den traditionelle træbådshavn i de ellers nye og morderne omgivelser på Aarhus Ø. Fiskemanden er lige om hjørnet, og lyden af de summende hjælpemotorer vil indkapsle din oplevelse på Kp5, mens I nyder solnedgangen.

 

Sæsonprægede råvarer

Køkkenet byder på mad, som er sæsonbetonet og hvor respekt for råvaren er i fokus. Restauratørerne bag blusset er Lasse og Kenny, som holder af ærlig mad, der er lavet til alle. Køkkenets grundsten er bygget op omkring den franske kogekunst, men med mange afstikkere til alverdens madkulture. Restauranten har både en frokost- og aftenmenu. Det er ligeledes muligt at vælge en tre-retters menu om aftenen, som er sammensat af køkkenet. Hertil findes en nøje udvalgt vinmenu for at binde aftenen sammen.

 

Hjemmebrygget øl og udvalgt vin

Apropos vin og andre drikkevarer, er det blandt andet muligt at få en hjemmebrygget øl fra Humleland, som du ligeledes finder på Hantwerk på den anden side af havnen, eller vælge fra det store udvalg på vinkortet. Martin og René, der står bag Aarhus’ hyggeligste vinbar, VinDanmark, og Hantwerk, har sammen med restaurantchefen sørget for at fylde vinrummet godt op.

 

Åbningstider

Onsdag og torsdag holdes der åben fra 17.30-23.00, fredag og lørdag fra 12.00-23.00 og søndag fra 10.00-16.00. Husk at der serveres lækker brunch hver søndag! Kom som I er, vi glæder os til at byde jer velkommen på havnen.

Få besked som den første, når der er nye billetter.