Marselisborg Havnekro

Marselisborg Havnekro
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Marselisborg Havnekro følgende menu: 

Forret

 • Røget lakseroulade med håndpillede rejer, spæde salater, paprikadressing og urter

Hovedret

 • Gammeldaws grydestegt oksesteg serveret med stuvede snitbønner, syltede tyttebær, grovmos, bagte løg og rødvinssovs

Dessert

 • Pandekager serveret med mandel, karamel og flødeis

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
OBS: Restauranten tilbyder vegetarmenu. Ønskes dette, bedes det skrives i kommentarfeltet ved bookingen.
 

Tilvalg :

 • Snacks og Moët Champagne ved ankomst / kr. 99,- 
   
 • Vin- eller saftmenu tilpasset DinnerDaysmenuen – 3 glas / kr. 179 ,-
   
 • Ostetallerken bestående af 3 slags oste m.surt, salt og sprødt / kr. 99,-  
   
 • Kaffe og 3 slags sødt / kr. 69,-  

Alle overstående priser er pr. person 


Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Marselisborg Havnekro

Marselisborg Havnevej 46D 8000 Aarhus C

Om Marselisborg Havnekro

Når rådhusklokkerne ringer det nye år ind, bliver det sammen med Marselisborg Havnekro, der i januar 2019 slår dørene op for første gang. Kroen kommer til at ligge i Restaurant Navigators lokaler i Marselisborg Lystbådehavn.

 

Holdet bag

Stedet bliver drevet af familien Schultz. Med deres selskab Smag & Slægt står de også bag succesfulde spisesteder som Restaurant Martino i Marselisborg Lystbådehavn, Den Lille Kro og Restaurant Anker i træskibshavnen. Alle restauranterne har hver deres individuelle koncept, men fælles for dem alle er den store dedikation og kærlighed til kokkefaget. Med det nye sted er det målet at dele deres kærlighed til maden og ikke mindst den gode oplevelse.

 

Klassiske danske retter

Menukortet byder på gode danske retter, som blandt andet stjerneskud, tarteletter og pariserbøf. Her er fokus på, at både produkternes kvalitet samt at det klassiske håndværk sidder lige i skabet. Derfor er alt det, der kommer ud af køkkenet på en tallerken lavet helt fra bunden. Hos Marselisborg Havnekro vil man skabe den stemning, du kender fra din mormors hjemlige stue. Udover lækre retter er udvalget af kvalitetsøl også et besøg på havnekroen værd. Nyd den i restaurantens hyggelige sømandsstue.

 

Attraktiv beliggenhed

Med sin beliggenhed med første parket til vandet og de mange lystbåde, bliver Marselisborg Havnekro et attraktivt sted at nyde et godt og solidt måltid. Lokalerne er lyse og indbydende, ligesom udsigten over havneområdet bestemt heller ikke fejler noget. Om sommeren er der mulighed for at nyde både mad og drikke fra den store terrasse, hvor du og sit selskab kan skåle til lyden af bølgeskvulp. 

Få besked som den første, når der er nye billetter.