Marselisborg Havnevej 46D
8000 Aarhus C Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Marselisborg Havnekro

Forret

  • Cremet hummersuppe med creme fraiche og dild

Hovedret

  • Helstegt kalvemørbrad med dampede efterårskål, glaserede beder og sauce bearnaise

Dessert

  • Karamel creme med sprøde nødder, bærgelé og karamelliseret hvid chokolade


Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Marselisborg Havnekro

Marselisborg Havnekro har adresse på Lystbådehavnen. Her kan du glæde dig til et hav af retter, som hovedsageligt har hjemme i de danske køkkentraditioner. 

 

Klassiske danske retter

Menukortet byder på gode danske retter, som blandt andet stjerneskud, tarteletter og pariserbøf. Her er fokus på, at både produkternes kvalitet samt at det klassiske håndværk sidder lige i skabet. Derfor er alt det, der kommer ud af køkkenet på en tallerken lavet helt fra bunden. Hos Marselisborg Havnekro vil man skabe den stemning, du kender fra din mormors hjemlige stue. Udover lækre retter er udvalget af kvalitetsøl også et besøg på havnekroen værd. Nyd den i restaurantens hyggelige sømandsstue.

 

Attraktiv beliggenhed

Med sin beliggenhed med første parket til vandet og de mange lystbåde, bliver Marselisborg Havnekro et attraktivt sted at nyde et godt og solidt måltid. Lokalerne er lyse og indbydende, ligesom udsigten over havneområdet bestemt heller ikke fejler noget. Om sommeren er der mulighed for at nyde både mad og drikke fra den store terrasse, hvor du og sit selskab kan skåle til lyden af bølgeskvulp. 

 

Holdet bag

Smag & Slægt er navnet på selskabet, som står bag Restaurant Martino, Den Lille Kro, Restaurant Anker, Marselisborg Havnekro og Restaurant MAST. Restauranterne er drevet af familien Schultz, og hvert spisested har sit eget individuelle koncept, men alle nærer de samme passion for faget. Familie, sammenhold og stor arbejdsglæde er nogle af de bærende værdier hos familien Schultz. Det er nemlig netop disse værdier, der skaber fundamentet for de bedste restaurantoplevelser.

 

luk

#dinnerdays