Østergade 10
8000 Aarhus C Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays på L'øst

Forret

 • Rimmet færøst laks med dild og æble, japansk peberrodsmayo samt sprød malt.
  Serveres med kuvertboller med pisket smør.

Hovedret

 • Dansk angus oksemørbrad med vilde svampe - urtebagte skalotteløg - syltede bøgehatte - peber espagnole sauce.

Dessert

 • Chokoladetærte med karamel og hasselnøddeis, sprød marengs samt hengemte brombær i portvin. 

Tilkøb:

 • Snack & Bobler (sprød gris fra troldegården med karl johan svamp og estragon) / kr. 95,- pr. person
 • Vinmenu 2 glas / kr. 145,- pr. person
 • Vinmenu 3 glas / kr. 215,- pr. person
 • Side salat / kr. 50,-
 • Pommes Anna med trøffel / kr. 65,-
 • Pommes Anna / kr. 50,-
 • Petit four / kr. 25,-


Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Restaurant L'øst

Du finder Restaurant L’øst på Østergade – midt i Aarhus centrums pulserende byliv nær strøget og kulturelle seværdigheder.

 

En gennemført oplevelse

Restaurant L’øst deler matrikel med Scandic Aarhus City Hotel, men stedet er en selvstændig restaurant med helt eget liv og personaleteam, som elsker at varte gæsterne op og give dem en helhjertet oplevelse, som gang på gang giver dig L’øst til at vende tilbage.

 

Lokalt inspireret menukort

Køkkenet nærer stor kærlighed til brugen af lokale råvarer i deres madlavning. Her er madglæde et nøgleord, som kokkene med stor succes forstår at føre over i retterne og dermed ud til stedets gæster. Her er intet overladt til tilfældighederne, og med faglig stolthed nyder de at eksperimentere med nye tendenser, hvilket munder ud i kreative fortolkninger og smukke tallerkener.

Retterne er lokalt inspireret af den skandinaviske natur, men du finder også altid en god steak på kortet. Kødet kommer fra dansk, fritgående Anguskvæg, som over hele verden er kendt for dets møre kød og fedtmarmorering. Menuen skifter naturligvis i takt med sæsonen.

 

Rummelige lokaler, god akustik og åbent køkken

For at finde ind til Restaurant L’øst skal I ind igennem hovedindgangen til Hotel Scandic, og så ligger restauranten på venstre hånd. Lokalerne er rummelige, men akustikken er god, og selvom der er mange mennesker til bords, er det stadig muligt at skabe et intimt rum omkring jeres middag.

Det åbne køkken skaber liv og stemning, så der er altid noget at falde i staver over, mens I venter på hovedretten.

 

God gastronomi til stærke priser

Hos L’øst mener de ikke, at god gastronomi er lig med et højt prisniveau. Her ligger priserne i et niveau, hvor alle kan være med. Forretterne starter på 72 kroner, så du kan let sammensætte en veleksekveret 3-retters menu, uden at skulle slippe en formue.

Også på vinkortet har du meget godt i vente. Restaurant L’øst har et spændende udbud af ældre vine i den bedre ende af skalaen. Langt de fleste fås på glas, så der er rig mulighed for at smage kvalitetsvine uden at skulle købe hele flasken.

luk

#dinnerdays