Restaurant Martino

Restaurant Martino
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Restaurant Martino følgende menu: 

Forret

 • Rimmet laks med brændt hvidløg, serveret med sprød grøntkål, pimentcreme og syltede selleri

Hovedret

 • Langtidsstegt okseryg, serveret med variation af græskar, syltede tranebær og cremet svampesauce

Dessert

 • Stegt pære glaceret i honning, serveret med yoghurt og chokoladeiscreme

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
OBS: Restauranten tilbyder vegetarmenu. Ønskes dette, bedes det skrives i kommentarfeltet ved bookingen.
 

Tilvalg :

 • Snacks og Moët Champagne ved ankomst / kr. 99,- 
   
 • Vin- eller saftmenu tilpasset Dinnerdaysmenuen – 3 glas / kr. 179 ,-
   
 • Ostetallerken bestående af 3 slags oste m.surt, salt og sprødt / kr. 99,-  
   
 • Kaffe og 3 slags sødt / kr. 69,-  

Overstående prisr, er alle pr. person 


Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Restaurant Martino

Marselisborg Havnevej 46 B 8000 Aarhus C

Om Restaurant Martino

Restaurant Martino ligger smukt i Marselisborg Lystbådehavn i Aarhus med en skøn udsigt over Aarhus bugtens glinsende hav og livet i havnen. Den unikke maritime stemning skaber de ideelle rammer for en god madoplevelse.

Køkkenstilen

Køkkenstilen er italiensk dansk og styres af kokken Martin Schultz, der serverer retter fra det sydlandske køkken samt flere klassiske danske retter.

Det italienske køkken dominerer menukortet, der byder på et hav af retter med italienske rødder – for eksempel pizza, forskellige pastaretter samt forretsklassikere som carpaccio og vitello tonnato. Det danske islæt kommer især til udtryk på frokostkortet, hvor danske frokostfavoritter som pariserbøf, stjerneskud og en smørrebrødstallerken er at finde på menuen.

Lørdag og søndag formiddag er der desuden brunch på menuen med masser af forskellige lækkerier som laks, italienske oste og tiramisu kage.

Månedens menu

Udover a la carte kortet har de på Martino hver måned en særlig 4 retters menu, der er kreeret og sammensat af køkkenets kreative kokke. Vælg 2, 3, eller 4 retter med eller uden vinmenu til en fast (og overkommelig) pris.

Skøn udsigt og terrasse

Udsigten over Aarhusbugten og Marselisborg Lystbådehavn er skøn året rundt – og særlig skøn om sommeren, hvor den kan nydes fra deres udendørs terrasse. Når vejret tillader det kan du sidde og nyde solen, mens du fylder maven med Martinos lækkerier.

Hold dit selskab på Martino

På Martino afholder de hvert år et hav af private arrangementer som konfirmationer, barnedåb, bryllupper, receptioner, fødselsdage, julefrokoster – you name it! De ved, hvad der skal til, for at I får en god oplevelse, og de sørger for både opdækning, serviceminded personale samt en menu, der passer til jeres behov. Ønsker du at holde dit næste selskab på Martino, så kontakt restauranten direkte.

Få besked som den første, når der er nye billetter.