Skovmøllen

Foto: Skovmøllen
DinnerDays på

Restaurant Skovmøllen
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Restaurant Skovmøllen følgende menu:

Forret

RØGET ØRREDE & ”KAVIAR”
Brændt blomkål - citronfløde - hasselnøddeolie – havgus

Hovedret

TYKSTEG & BRISSLER AF UNGKVÆG
Brændte & bløde løg - jordskokker i variation Kraftig pebersauce

Dessert

HVIDCHOKOLADE & RUM
Mango – brændt hvidchokolade – kokos & vanilje is


HJEMMEBAGTE MALT BOLLER OG BRUNET SMØR

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

 

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Restaurant Skovmøllen

Skovmøllevej 51 8270 Højbjerg

Om Restaurant Skovmøllen

Ved den gamle skovmølle i Marselisborg Skov i Aarhus finder du Restaurant Skovmøllen, der på ægte Morten Koch-stil serverer god dansk mad i ideelle omgivelser. Siden starten af 1800-tallet har Skovmøllen været et attraktivt udflugtsmål. Møllen ligger tæt på både Moesgaard Museum og Moesgaard Strand, og er en oplagt frokost eller eftermiddagspause, hvis man er på de kanter.

 

Klassisk dansk gastronomi

Skovmøllen har speciale i dansk frokost og smørrebrød, og retterne tilberedes med stor respekt for det danske køkken og Skovmøllens unikke historie, udseende og beliggenhed. Køkkenet på møllen er klassisk dansk og behandler danske og lokale råvarer med respekt og omtanke. Maden er en hyldest til de danske råvarer, fødevareproducenter og ikke mindst den danske gastronomiske arv. For eksempel kan du nyde et stjerneskud med friskfangede fisk og håndpilled rejer. Til frokost kan du tage en enkelt ret eller sammensætte din egen menu alt efter sult og lyst.

Om eftermiddagen kan du kigge forbi til en kop kaffe eller te og nyde dagens hjemmebag af møllens egen konditor, mens du lørdag og søndag formiddag kan se frem til en udsøgt weekend-brunch med danske og lokale specialiteter. Glasset kan du ligeledes fylde med lokale dråber. På hanerne finder du øl fra et af byens bryghuse, Aarhus bryghus, som er en oplagt kompagnon til smørrebrødet eller andre danske retter. De har også et stort udvalg af snaps.

 

Morten Korch

Skovmøllen og dens indretning leder tankerne hen på en svunden tid. Polstrede stole, bænke med polstret puder, malerier i guldramme og levende lys sender dig tilbage i tiden, mens du ligeledes nyder en gammel klassiker fra menukortet. Her kan du roligt sætte dig til rette i de lavloftede stuer hvor tiden står still og blot nyde historien, skoven, vandmøllen, hyggen og de skæve gamle vægge, som er en del af restaurantens særlige charme.


Restauranter i AarhusFr 8.Lø 9.Sø 10.Ma 11.Ti 12.On 13.To 14.Fr 15.Lø 16.Sø 17.
ANKER
Café Faust
Den Lille Kro
Fedet
Frederiksgade 42
Gäst
Globen Flakket
Hantwerk/Bistro Goulu
Madklubben Aarhus
Marselisborg Havnekro
MASH Aarhus – 400 kr.
Restaurant ET
Restaurant Martino
Retour Aarhus
Skovmøllen
Spiselauget
Unico
Vestergade 51

Få besked som den første, når der er nye billetter.