Skovmøllen

Restaurant Skovmøllen
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Restaurant Skovmøllen følgende menu:

SKOVMØLLENS EFTERÅRSFORTOLKNINGER

Forret

 • Skovmøllens Bouillabaise
  Pocheret vesterhavsfisk – brændt færøsk laks – dampede muslinger
  Fiske fumè – urter julienne
  Surdejsbrød og aioli

Hovedret 

 • Dansk okse på to måder
  Medaljon af tyksteg og ragout af skank og bryst
  Variation af vintergrønt
   
  Pommes Anna
  Rødbede/rødvinssauce

Dessert 

 • Tærte med danske æbler fra Karens Minde – æble kompot – sprød havre og vaniljeis

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person
OBS: Restauranten tilbyder vegetarmenu. Ønskes dette, bedes det skrives i kommentarfeltet ved bookingen.
 

 TILVALG AF SNACKS OG BOBLER

 • Cremant Alsace – Maurice Schueller
   
 • Røget ørrede – hø – tang
 • Salatet mandler
 • Tatar af naturkvæg – cognac – sennep 

Pris pr. person kr. 125,- 

 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Restaurant Skovmøllen

Skovmøllevej 51 8270 Højbjerg

Om Restaurant Skovmøllen

Ved den gamle skovmølle i Marselisborg Skov i Aarhus finder du Restaurant Skovmøllen, der på ægte Morten Koch-stil serverer god dansk mad i ideelle omgivelser. Siden starten af 1800-tallet har Skovmøllen været et attraktivt udflugtsmål. Møllen ligger tæt på både Moesgaard Museum og Moesgaard Strand, og er en oplagt frokost eller eftermiddagspause, hvis man er på de kanter.

 

Klassisk dansk gastronomi

Skovmøllen har speciale i dansk frokost og smørrebrød, og retterne tilberedes med stor respekt for det danske køkken og Skovmøllens unikke historie, udseende og beliggenhed. Køkkenet på møllen er klassisk dansk og behandler danske og lokale råvarer med respekt og omtanke. Maden er en hyldest til de danske råvarer, fødevareproducenter og ikke mindst den danske gastronomiske arv. For eksempel kan du nyde et stjerneskud med friskfangede fisk og håndpilled rejer. Til frokost kan du tage en enkelt ret eller sammensætte din egen menu alt efter sult og lyst.

Om eftermiddagen kan du kigge forbi til en kop kaffe eller te og nyde dagens hjemmebag af møllens egen konditor, mens du lørdag og søndag formiddag kan se frem til en udsøgt weekend-brunch med danske og lokale specialiteter. Glasset kan du ligeledes fylde med lokale dråber. På hanerne finder du øl fra et af byens bryghuse, Aarhus bryghus, som er en oplagt kompagnon til smørrebrødet eller andre danske retter. De har også et stort udvalg af snaps.

 

Morten Korch

Skovmøllen og dens indretning leder tankerne hen på en svunden tid. Polstrede stole, bænke med polstret puder, malerier i guldramme og levende lys sender dig tilbage i tiden, mens du ligeledes nyder en gammel klassiker fra menukortet. Her kan du roligt sætte dig til rette i de lavloftede stuer hvor tiden står still og blot nyde historien, skoven, vandmøllen, hyggen og de skæve gamle vægge, som er en del af restaurantens særlige charme.

Få besked som den første, når der er nye billetter.