Retour Aarhus

RETOUR AARHUS
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Retour Aarhus følgende menu:

Forret

  • Grillet laks, sennep, creme, brøndkarse

Hovedret

  • US oksesteg med pommes frites, bearnaise sauce og grøn salat

Dessert

  • Profiteroles med vaniljeis og chokoladesauce

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

RETOUR AARHUS

Banegårdspladsen 4 8000 Aarhus C

Om RETOUR AARHUS

Centralt placeret i hjertet af Aarhus Banegårdspladsen finder du Retour Steak Aarhus. På Retour Steak er der - som navnet antyder - styr på bøfferne, og så serveres der samtidig skarpe forretter og lækre desserter, der former og fuldender det smagfulde måltid på Retour Steak.

Oubæks kendte klassikere

Folkene bag Retour Steak er den garvede gourmet duo superkokken Rasmus Oubæk og hans partner-in-crime, Jesper Marcussen. Den første Retour Steak restaurant åbnede i Ny Østergade i København i 2012, og restauranten blev så populær, at den i årene herefter fik vokseværk. Først åbnede en nummer to på Vesterbro i København og sidenhen åbnede en Retour Steak i Aarhus. Udover de tre Retour restauranter, så driver Oubæk & Marcussen med stor succes restauranterne Gorilla, Pluto og Otto, som alle ligger i København. 

På menukortet finder du et udvalg af både snacks, forretter, hovedretter, sides, ost og desserter. Rasmus Oubæks berømte steak frites og hummer bearnaise pryder kortet, mens de solide og velsmagende klassikere, rørt tartar og burger, ligeledes er at finde blandt retterne. Både bøffer og hummer serveres med sprøde smagfulde pommes frites og kan med fordel lade sig akkompagnere af et glas vin fra Retour Steaks imponerende vinkort. Er der weekend eller en aften i festligt lag, så kan du også tage plads i baren og lade bartenderen servere dig en kølig cocktail.

Kvalitets kød

På Retour Steak har de fokus på steaks af højeste kvalitet - Det værende sig alt fra kød af Black Angus kvæg fra Uraguay til dansk krogmodnet ribeye. Hvis du drømmer om og sætte tænderne, opleve og smage kød i topklasse, så læg vejen forbi restaurant Retour Steak og smag selv om du synes, at der er noget om snakken.

Få besked som den første, når der er nye billetter.