Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Spiselauget

Corona har sat en dæmper for rejser til udlandet, og vi kommer uden tvivl til at savne alt det gastronomiske vi oplever når vi rejser.

Hele juli måned fejrede Spiselauget nemlig sommerferien med konceptdage der tog dig med på dine favorit destinationer. Det har været en kæmpe success med fuldstændig udsolgte dage og ventelister.

Derfor vælger vi nu at forny 'destinationerne' og fortsætte rejserne.

Så Hiv din gamle støvede 'Turen går til' ned fra boghylden, spænd sikkerhedsbæltet for nu letter vi.

 

MANDAG fra kl. 17:00: "Rejegilde & Rosé"

Konceptet er enkelt. Spis lækre pilselvrejer med lækkert surdejsbrød og aioli, og drik ad libitum vin og cava i 2 time. 

 

TIRSDAG fra kl. 17:00: "Indian summer nights" 

Konceptet er enkelt: spis lækker dahl, naan brød, raita, ris og chicken masala samt øl og vin i lange baner til du ikke kan mere (2 timer). Og drikker du ikke alkohol, så kan du prøve en af vores to hjemmelavede safte. Der er mad indtil du ikke kan spise mere og ligeledes kan du drikke øl og vin til du skammer dig i 2 timer. 

 

ONSDAG: "Chicken Gumbo"

 

Duften af grill og lyden af jazz og blues fylder rummet. Hof retten er denne dag Chicken Gumbo med grov kartoffelmos og krydrede pølser. Her kan du selvfølgelig også drikke øl, vin og saft i 2 timer.

 

TORSDAG: "Persisk kôfte" 

 

Vi kender alle Alladin og De Fyrretyve Røvere og lukker man øjnene kan man næsten dufte krydderierne i gaderne.

Denne aften serverer vi falafel, bulgursalater med feta og friske urter, baba ganoush og selvfølgelig den persiske ´frikadelle´ Köfte.

Spis lækker mad og drik vin, øl og saft ad libitum i 2 timer.

 

FREDAG: "Spiselauget Presenta – Buena onda de Mexico"

 

Good vibes from Mexico er netop temaet.

Vi laver lækker stemning og serverer lækre majschips med hjemmelavet guacamole og salsa, taco i lange baner og selvfølgelig ad libitum margarita, vin og øl i 1,5 time.

Så lad overskægget gro, hiv din Sombrero frem og kig ned til fede aftener på Spiselauget.

 

LØRDAG: "Spiselauget Presenta – Buena onda de Mexico"

Good vibes from Mexico er netop temaet.

Vi laver lækker stemning og serverer lækre majschips med hjemmelavet guacamole og salsa, taco i lange baner og selvfølgelig ad libitum margarita, vin og øl i 1,5 time.

Så lad overskægget gro, hiv din Sombrero frem og kig ned til fede aftener på Spiselauget.

 

Pris 210,- pr. person
(Menuprisen tillægges DKK20 gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Spiselauget

Spiselauget er beliggende på Godsbanen i Aarhus og er et spisested for folk, der elsker mad og vin. Bygningen er hjemsted for over 100 entreprenante virksomheder, og som et centrerende samlingspunkt for det hele udgør Spiselauget husets kerne.

 

Rustikke omgivelser med højt til loftet

Udover Godsbanens integrerede virksomheder er der også alle dem, der kommer udefra for at få sig et godt måltid mad. Det lykkes de rigtig godt med.

Hos Spiselauget er der er plads til alle, og du føler dig hjemme med det samme. Træd ind i de rustikke bygninger, hvor de rå vægge er kombineret med træ og grønne planter. Det er som et frirum, som ligefrem inviterer til diverse aktiviteter, og dem er der også mange af.

I køkkenet har Spiselauget ladet sig inspirere af det engelske begreb Gastro Pub. Det velkendte ord er en kreativ sammensætning af ordene ”gastronomy” og ”public house”, hvilket er præcis, hvad du får: et folkeligt hus, hvor mennesker mødes omkring god mad og kultur.

 

Ta'-selv-bord og knivskarp weekendbrunch 

Her er maden rustik, uhøjtidelig og baseret på årstidernes bedste råvarer. Derudover er retterne tilberedt ud fra devisen om, at ’less is more’, hvilket betyder, at ingredienserne i retterne skal tale for sig selv.

Tag for dig af Spiselaugets store Ta’-selv-bord, som fokuserer på bæredygtighed, frilandskød, grønsagsretter.. I weekenden er der linet op til den helt store brunchbuffet med alt, hvad hjerte og mave begærer. 

Hos Spiselauget finder du såkaldt bæredygtig økologi, hvilket vil sige, at de bestræber sig på at bruge økologiske råvarer, så langt som fornuften rækker. Rent praktisk betyder det, at der som hovedregel benyttes økologiske produkter og at de samtidig forbeholder sig retten til at bruge ikke-certificerede produkter, såfremt de ikke kan finde et økologisk alternativ, som kan leve op til deres kvalitetskrav.

luk

#dinnerdays