Spiselauget

Spiselauget
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Spiselauget følgende menu:

Forret

  • Torsk med fed fløde, grøn olie, saltet kålrabi, agurk, hyben og tallerkensmækker

Hovedret

  • Rosastegt kalv med tørrede urter, tyttebær, stegte- og syltede svampe, løg, kål og kryddersauce.
    Serveres med urtekartofler

Dessert

  • Pocheret pære i kamillesirup, salt karamel, skovsyre, crumble på hasselnød og vaniljeis

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 

Tilvalg

  •  Tilhørende vinmenu / kr.180,- 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Spiselauget

Skovgaardsgade 3 8000 Aarhus C

Om Spiselauget

Spiselauget er beliggende på Godsbanen i Aarhus og er et spisested for folk, der elsker mad og vin. Bygningen er hjemsted for over 100 entreprenante virksomheder, og som et centrerende samlingspunkt for det hele udgør Spiselauget husets kerne.

 

Rustikke omgivelser med højt til loftet

Udover Godsbanens integrerede virksomheder er der også alle dem, der kommer udefra for at få sig et godt måltid mad. Det lykkes de rigtig godt med.

Hos Spiselauget er der er plads til alle, og du føler dig hjemme med det samme. Træd ind i de rustikke bygninger, hvor de rå vægge er kombineret med træ og grønne planter. Det er som et frirum, som ligefrem inviterer til diverse aktiviteter, og dem er der også mange af.

I køkkenet har Spiselauget ladet sig inspirere af det engelske begreb Gastro Pub. Det velkendte ord er en kreativ sammensætning af ordene ”gastronomy” og ”public house”, hvilket er præcis, hvad du får: et folkeligt hus, hvor mennesker mødes omkring god mad og kultur.

 

Ta'-selv-bord og knivskarp weekendbrunch 

Her er maden rustik, uhøjtidelig og baseret på årstidernes bedste råvarer. Derudover er retterne tilberedt ud fra devisen om, at ’less is more’, hvilket betyder, at ingredienserne i retterne skal tale for sig selv.

Tag for dig af Spiselaugets store Ta’-selv-bord, som fokuserer på bæredygtighed, frilandskød, grønsagsretter.. I weekenden er der linet op til den helt store brunchbuffet med alt, hvad hjerte og mave begærer. 

Hos Spiselauget finder du såkaldt bæredygtig økologi, hvilket vil sige, at de bestræber sig på at bruge økologiske råvarer, så langt som fornuften rækker. Rent praktisk betyder det, at der som hovedregel benyttes økologiske produkter og at de samtidig forbeholder sig retten til at bruge ikke-certificerede produkter, såfremt de ikke kan finde et økologisk alternativ, som kan leve op til deres kvalitetskrav.

Få besked som den første, når der er nye billetter.