Vestergade 15
5000 Odense C Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Restaurant Druen & Bønnen

Forret

  • Syltet makrel- pighvar/dildsifon- maltchips- salturt

Hovedret

  • Choko lårtunge - knust kartoffel - syltet skalotte - peberrod - urtesprødt

Dessert

  • Vanilie parfait - estragon- solbærsuppe - tvebakker i brunet smør


Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Druen og Bønnen

På adressen Vestergade 15 i Odense ligger restaurant Druen og Bønnen med udsigt til en af Odenses bedste beliggenheder. Foran ruderne ligger Flakhaven, en historisk plads, der gennem hele året danner rammen om diverse sociale arrangementer i byen.

 

Danske traditioner og franske favoritter

Stedet har i mere end 10 år udviklet sig fra at være et velbesøgt sted for Odenseanerne at spise frokost til nu også at være en attraktiv restaurant til en aften ude at spise. Restaurantens køkken formår med stor snilde samt et godt håndværk at kombinere kreative nyfortolkninger af danske traditioner med det franske køkkens kulinariske favoritter. Prøv blandt andet restaurantens sæsontallerken bestående af herlige sæsonbetonede lækkerier. Lige til at spise. Foretrækker du det velkendte, kan du alle dage nyde kokkens udsøgte smørrebrød til frokost, som med garanti er højtbelagt med netop din yndlingskombination.

 

En middag i det grønne

Skal du afholde et selskab, hvad enten det er stort eller småt, inviterer Druen og Bønnen hjertens gerne indenfor og sætter scenen for dit arrangement. Restaurantens personale er passionerede omkring gastronomi. Tonen er uformel, men begejstringen for velsmagende mad er uovertruffen. Her bliver der altid kælet for detaljerne, og stedets indbydende setting med de blødt betrukkede stole i grøn danner skaber en skøn atmosfære, der emmer af natur. Det oplagte sted at forkæle dine nærmeste, dine kollegaer og ikke mindst dig selv.

 

Oste-onsdag og Det er en lørdag aften

Druen og Bønnen laver også selvstændigt events løbende for at bakke op om Odenses rige kulturliv. Den første onsdag i hver måned fra klokken 17 er der dækket op til den store ostebuffet, som byder på hele 15 forskellige oste, der vækker alle dine smagsløg til live. Kombiner osten med en af husets vine for at fuldende oplevelsen. Lørdag aften fra klokken 17 tilbyder stedet en skræddersyet menu, som skifter i takt med sæsonen. Vær velkommen indenfor hos Druen og Bønnen.

luk

#dinnerdays