Vestergade 68
5000 Odense C Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

 

DinnerDays menu på Froggys Cafe

Forret

  • Krydret tomatsuppe med bacon af fynsk gourmetgris, creme fraiche , basilikumsolie og hjemmebagt brød.

    Vegansk alternativ: Krydret tomatsuppe med syltede urter. basilikumsolie og hjemmebagt brød.

Hovedret

  • Rødvinssimret kyllingebryst med grov rodfrugt-kartoffelkompot, svampe med syltede rødløg, friske krydderurter og rødvinssauce.

    Vegansk alternativ: Hvide bønne-mandelkroketter med grov rodfrugt-kartoffelkompot og svampe, syltede rødløg og friske krydderurter, rødvinsvinaigrette med skalotter og olivenolie.

Dessert

  • Froggys Creme Brulee " On Fire " med sorbet af efterårsbær.

    Vegansk alternativ: Friske vanillemarinerede frugter med sorbet af efterårsbær.


Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Froggys Café

Froggy’s i Odense er din tro følgesvend til enhver lejlighed. I mere end 20 år har caféen været en af byens mest elskede spisesteder. I dagtimerne som et afslappet sted at nyde en frokost, en varm kop kaffe eller kolde forfriskninger. Om aftenen sænkes belysningen, og Froggy's forvandles til det ideelle gå-i-byen sted.

 

Perfekt beliggenhed i hjertet af byen

Froggy’s Café ligger perfekt placeret i Odenses velbesøgte gågade. Lige i knudepunktet, som forgrener sig ud i Mageløs, Vestergade og Kongensgade. Men det er ikke udelukkende den centrale beliggenhed der gør Froggy’s til en af byens mest velbesøgte caféer. Populariteten går hånd i hånd med stjerneservice fra stedets sprudlende personaleteam og naturligvis menukortets velsmagende indhold.

Caféen er et attraktivt trækplaster for byens mange studerende, som ovenikøbet får 10% studierabat.

 

Klassiske caféretter og brunch

Menukortet er spækket med et bredt udvalg af klassiske evergreens indenfor cafémad. Sprøde salater, cremet pasta, burgers i blød brioche og naturligvis, den obligatoriske Club Sandwich, som efterhånden er så indgroet i vores bevidsthed, at den bør staves med stort.

Er du ligesom så mange andre stor fan af brunch? Ordet i sig selv er sammensat af ”breakfast” og ”lunch”, som tilsammen udgør et herligt sammenskudsgilde med alt der bedste fra de to verdener. Hos Froggy’s tilbyder de alle hverdage deres version af konceptet, som her består i selv at sammensætte måltidet. Der er omkring 16 forskellige muligheder, og er det vært at vælge, kan det varmt anbefales, at I deler retterne omkring bordet. På den måde får I smagt en god bid af alle herlighederne.

I weekenden er der dækket op til overdådig brunchbuffet med alt, hvad hjertet begærer og maven kan fortære.

 

Festlig Froggy’s weekend

Froggy’s kan mere end bare at lave mad, for deres drikkekort er mindst lige så velassorteret som madfronten. Mange af byens unge elsker at starte en festlig aften på Froggy’s, når de i weekenden byder op til dans, livemusik og lækre cocktails. Priserne er som altid særdeles sympatiske, og lyset tændes først klokken 04, så der er rig mulighed for både at få snakket og danset med vennerne foran pulten.

 

luk

#dinnerdays