Nørregade 29
5000 Odense C Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

Dinnerdays på Restaurant Oluf Bagers Gård

6-retters dele menu

Forret

  • Charcuteri
  • Rimmet laks - peberrod - kinaradise
  • Røget unghane - persille - syltede løg
    - Brød og hjemme rørt smør

Hovedret

  • Kuller - brunet smør - asparges broccoli
  • Oksefilet - spidskål - majs

Dessert

  • Gateau Marcel - bær - sprøde kys

Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

 

Om Oluf Bagers Gård

Midt i Odense ligger en gammel bevaringsværdig bygning, som kan dateres helt tilbage til 1586. Det er i denne bygning, Oluf Bagers Gård har til huse. Oluf var navnet på den lokale købmand, der havde sit virke på gården dengang. I dag er gården indrettet som en af Odenses mest elskede restauranter, der serverer lækre nyfortolkninger af dansk mad.

 

”Mere end bare god smag”

Her gør personalet meget ud af, at alt lige fra kundeservice til det, der kommer ind på tallerkenen, lever op til husets slogan ”Mere end bare god smag”. For det er netop, hvad du får serveret her. Hos Oluf Bagers Gård får du en helhedsoplevelse bestående af historiske rammer og mad af kvalitet og god smag. Køkkenet tager udgangspunkt i de danske og nordiske retter, men Oluf Bagers Gårds dedikerede kokke er vilde med at eksperimentere og kreere nye fortolkninger af noget ellers velkendt, hvilket gør din oplevelse hos Oluf Bagers Gård til noget, du sent vil glemme. Mad skal overraske, det skal smage godt og være sanseligt. Derfor er alle råvarer også nøje udvalgt, så smagen kan forblive ekstraordinær hver gang, du spiser her.

 

Historiske Rammer

Træd ind igennem porten under våbenskjoldet med initialerne OB. Gå over brostenene på gårdspladsen, der er indrammet af charmerende bindingsværkshuse fra en svunden tid. Siden Oluf Bager har gården tjent diverse formål. Det var blandt andet i disse nu smukt renoverede lokaler, at den første udgave af Fyens Stifstidende kom i tryk i 1772. Måske endda H.C. Andersen har rørt ved disse mure, da han som dreng løb rundt i byens gader og drømte om at blive danser.

 

Konceptet

Kom til frokost og smag på Oluf Bagers Gårds moderne smørrebrød, som er en fryd for både øjne, næse og ikke mindst din mund. Her er noget for enhver smag, inddelt i kategorier som "De moderne", "De klassiske" og "De lune". 

Til aften kan du og dit selskab sætte jer godt til rette og se frem til hele ni retter fordelt på tre serveringer. Alle retter bliver præseneteret på delikate fade og i skåle, hvorfra I selv kan vælge ud og dele rundt, som I har lyst til. God mad tager god tid også at nyde.

 

Kom nærmere, kom ind og vær med til en fortræffelig madoplevelse i en tidslomme, der emmer af nostalgi.

luk

#dinnerdays