Østerbro 32
5000 Odense C Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på ARO

Forret

  • Torsk med rygeost, glaskål og peberrod

Hovedret

  • Stegt gris med croquette, palmekål og parmesan

Dessert

  • Mørk chokoladeparfait med marengs, pære og valnødder


Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Restaurant ARO

ARO åbnede 11. november 2017 på Østerbro i Odense. Restauranten holder til i et tidligere værksted – du kan dog ikke forvente af få skiftet dækkene, men derimod at få serveret et sublimt måltid i de nyrenoverede rustikke omgivelser.

Gammelt autoværksted

Den nye restaurant ARO har til huse i et gammelt autoværksted på Østerbro. Lokalerne er dog blevet totalt renoveret, og der er ikke megen værkstedsvibe over stedet mere. Bygningens rustikke udtryk og industrielle look er bibeholdt, men det er blevet krydret med en hyggelig og moderne indretning.

Trods stedet ikke længere ligner et værksted, så kalder restaurant ARO sig faktisk stadig et værksted i ordets egentlige forstand: ”Et værksted hvor håndværkere arbejder ambitiøst, med de bedste råvarer der kan opdrives.”

Holdet bag

Det er bestemt ikke et uerfarent hold, der står bag ARO - tværtimod! Det er kokkene Christoffer Schäfe og Bjørn Jacobsen, der driver restauranten.

Christoffer Schäfe er oprindeligt fynbo, men smuttede til København og hentede erfaring fra toprestauranter som d’Angleterre, Geranium og Pluto. I dag er det snart 6 år siden, at han vendte tilbage til Odense og åbnede den populære restaurant Kok & Vin sammen med Steffen Falkesgaard Hansen.

Bjørn Jacobsen er ny på Fyn og har tidligere været vidt omkring – det er både blevet til en afstikker til Tetsuya’s i Sydney (en af Australiens bedste restauranter) samt en tur forbi (den nu lukkede) wd-50 i New York. Herudover er han med i ejerkredsen omkring de populære københavnske restauranter Pluto, Gorilla, Otto samt den relativt nye burgerkæde Jagger.

Menuen

ARO er en restaurant uden dogmer, hvor kokkene giver hinanden plads til at eksperimentere og udfolde sig. De kan deres kram og kombinerer deres kokkefaglige kompetencer med masser af personlighed og kreativitet.

Menuen skifter jævnligt afhængig af ny inspiration og sæsonens friske råvarer.

Menukortet består af en række retter hvorfra du kan vælge 3, 4, 5 eller 7 alt efter sult og lyst. Desuden er der ’Lille ARO’ eller ’Store ARO’ på menuen, som er en helstøbt oplevelse med alt inkluderet – snacks, bobler, vinmenu, kaffe og sødt.

luk

#dinnerdays