Casa Argentina

Foto: Casa Argentina

DinnerDays på

Casa Argentina
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Casa Argentina følgende menu:

Forret

  • Sopa de setas
    En lækker argentinsk cremesuppe tilberedt med piskefløde, hvidløg, porre, vilde svampe og hjemmelavet hønsefond.

Hovedret

  • 180G Entrecote
    Argentinsk Hereford striploin Grillet og flamberes på Lavastens grill

Dessert

  • ​​​​​​Pionono Buenos Aires
    Denne specialitet fra Buenos Aires er lavet af en luftig, ovnbagt, sød pandekagedej. Smurt med et lag Argentinsk vaniljecreme, drysset med chokolade, rullet med bananstykker, og overtrukket med chokoladecreme.

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Casa Argentina

Vestergade 11D 7100 Vejle

Om Casa Argentina

Vejle har fået sat et argentinsk touch på Vestergade 11D med restauranten Casa Argentina. Mærk hvordan varme himmelstrøg og sydamerikanske vibrationer får dine kinder til at blusse, når du sætter tænderne i noget af det bedste kød, du kan købe for penge.

 

Det ægte Argentina

Hos Casa Argentina er det essentielle, at du får en behagelig oplevelse. Det er her, du kommer for at trække dig tilbage fra hverdagen for en stund til en kulinarisk oplevelse, der på alle måder emmer af Argentina.

Her hersker en uformel atmosfære, hvor du som gæst kan komme, præcis som du er, og nyde den gode argentinsk madlavningskunst i form af saftige steaks, autentisk tapas og de bedste vine fra den sydamerikanske nation. Hertil følger et bredt udvalg af diverse salsasovser og dyppelser – både de stærke og de milde – så der er noget for alle.

Hos Casa Argentina er samtlige råvarer økologiske, så du er sikker på, at du får det bedste af det bedste.

 

En bøf i verdensklasse

Det kød, der skæres bøffer af i huset her, har græsset på de store sletter i Argentina kaldet pampas. Disse marker går Angus- og Herefordkvæget rundt og nyder godt af de mange forskellige næringsholdige græssorter, som vokser her. Det er netop de optimale vilkår for både græs og kvæg, der giver kødet den gode smag og konsistens, som enhver levemand- og kvinde sætter pris på.

Entrecote, Lomo eller ribeye. Lad din tunge danse tango med en bøf i verdensklasse. Derfor tør Casa Argentina også godt love, at de betaler regningen for dig, hvis du ikke kan skære husets Lomo mørbrad over med en ske. Så mørt skal kødet være.

 

Kom og oplev argentinsk gæstfrihed og få smag for nationens berømte kød.


Restauranter i JyllandFr 8Lø 9Sø 10Ma 11Ti 12On 13To 14Fr 15Lø 16Sø 17
Casa Argentina
Huset Blom
Le Gourmet
Moment
Musikkens Spisehus
Restaurant Over Aaen
ROS
Schackenborg Slotskro
Søgaards Bryghus
Støvlen

Få besked som den første, når der er nye billetter.