Le Gourmet

LE GOURMET
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder LE GOURMET følgende menu: 

Forret

  • Jomfruhummer salat - Kartoffel - Stikkelsbær

Hovedret

  • Okse - Portvin - Selleri

Dessert 

  • Mørk chokolade - Karamel - Granite

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
 

Tilvalg

  • 1 glas mousserende vin / kr. 95,-
  • 3 retters vinmenu / kr. 300,- 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

LE GOURMET

LEGO HOUSE, Ved Bækken, Ole Kirks Plads 1 7190 Billund

Om LE GOURMET

LEGO er lig med leg, kreativitet og byggeklodser – Det er præcis de samme grundsten, der udgør god madlavningskunst. Hos LE GOURMET bliver du præsenteret for menuen, der både udfordrer dine sanser og udfordrer dine forventninger til, hvad mad også kan være.

 

Arkitekttegnede rammer

Inde midt i Billund ligger 21 kæmpeklodser med forskellige farver på taget. Den bemærkelsesværdige bygning ”LEGO House” er tegnet af den danske arkitekt Bjarke Ingels, og udover at denne legesyge bygning i sig selv er et besøg værd, er husets restaurant LE GOURMET det i hvert fald også.

Hos LE GOURMET er stemningen afslappet og uformel, og du bliver modtaget af restaurantens venlige og imødekommende personale.

 

Kvalitet, kreativitet og leg

Køkkenet tager udgangspunkt i nordiske retter i en smuk kombination med den klassiske franske kokketradition. Retterne bliver løbende udskiftet og fornyet, så du som gæst altid får mad med de råvarer, der kendetegner sæsonen. Og så er restaurantens produkter naturligvis lokale. Men er der tre ting, der altid er garanti for at finde på menukortet, er det: Kvalitet, kreativitet og leg.

 

Elementer af byggeklodser

Mad skal ikke være alvorligt. Det skal være en god oplevelse på alle parametre. Hos LE GOURMET ønsker de at give dig en oplevelse udover det sædvanlige. Her ser de mad som byggeklodser, der kan sammensættes på forskellige måder. Dermed kan rettens elementer også udrykke noget forskelligt og smage forskelligt alt efter, hvordan de er sat sammen.

Få besked som den første, når der er nye billetter.