Madklubben Esbjerg

Madklubben Esbjerg
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Madklubben Esbjerg følgende menu:

Forret

  • SVAMPESUPPE (V)
    Cremet svampesuppe med syltede bøgehatte, croutons og persille

Hovedret

  • KULMULE
    Smør pocheret kulmule serveret med kantareller vendt med skalotteløg og persille, persillepuré, saltede mandler og sauce nage

Dessert

  • CITRONFROMAGE
    Serveret med lakridsmarengs og passionsfrugt coulis

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Madklubben Esbjerg

Skolegade 44 6700 Esbjerg

Om Madklubben Esbjerg

Er du til god mad og hyggeligt samvær til gode priser? Så er Madklubben Esbjerg lige noget for dig. Her spices hverdagen op samtidig med at weekenden drosles ned alt efter, hvad dit humør og din appetit kalder på.

 

Store smagsoplevelser til små priser

Madklubben Esbjerg har åbent fra tirsdag til lørdag, hvor de inviterer indenfor til sublim og prisvenlig aftensmad fra klokken 17.00. Restauranten har til huse i charmerende og stemningsfulde lokaler på Skolegade 44. Uanset hvilken lejlighed, der giver anledning til dit besøg, står Madklubben klar til at varte dig op og gøre selv hverdagskost til et festmåltid. Menukortet byder på udvalgte moderne klassikere baseret på altid gode råvarer af højeste kvalitet. Prisen er også let at fordøje. Gå ombord i hele tre retter for 225 kroner.

 

Madklubbens manifest

For at kunne tilbyde sine gæster velsmagende mad til fornuftige priser helt uden at gå på kompromis med kvaliteten, er der visse hensyn, du skal notere dig. Som gæst på Madklubben er du selv en aktiv deltager i måltidet. Det betyder, at du selv skænker op og sørger for din borddame. Retterne bliver ikke præsenteret, men du kan selv læse dig frem til elementerne på tallerkenen.

Hos Madklubben får du heller ikke sommelierens detaljerede beskrivelse af den vin, du har bestilt til maden, for stedets ansatte er valgt på baggrund af deres sprudlende humør og gåpåmod og ikke deres kendskab til vin.

Få besked som den første, når der er nye billetter.