Moment

Foto: Moment
DinnerDays på

DinnerDays på Restaurant Moment
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Restaurant Moment følgende menu: 

Restaurant Moment er en grøntsagsbaseret restaurant med en høj egenproduktion og et insisterende fokus på det lokale og sæsonen.

Restauranten er en “fine dining” restaurant i afslappede og originale rammer 30 minutters kørsel fra Aarhus, omgivet af Djurslands smukke natur hvor mange af råvarerne sankes.

Restauranten er optaget i White Guide Nordic som beskriver Nordens bedste restauranter. Der serveres tre snacks og fire salte serveringer. Der kan tilkøbes ost og dessert hvis man ønsker – og der vil være et spændende udvalg af naturvine og selvproducerede, fermenterede safter.

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

 

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Restaurant Moment

Ravnen 1 8410 Rønde

Booking ikke åben endnu

Om Restaurant Moment

Langs Ebeltoftvej, som nabo til den bæredygtige landsby Friland, åbnede Restaurant Moment 1. maj 2016 med en helt specifik tilgang til råvarerne forsøger restauranten at give hver gæst den største smagsoplevelse, der kan opnås på baggrund af friske og bæredygtigt producerede grøntsager og urter.

Man kan som gæst vælge imellem menuer med et forskelligt antal serveringer og hertil svarende drikkemenuer, som det fremgår af hjemmesiden.

Gastronomien baseres på at lave mad fra bunden af sæsonens råvarer, kærner smør, sylter, salter og fermenterer med udgangspunkt i, hvad vi kan få fat i omkring os. Vi er stærkt fokuseret på, hvad vi har mellem hænderne fra vores umiddelbare lokalområder, og derfor kan kan det hænde at retter ændre sig og helt udskiftes fra dag til dag.

På drikkevaresiden serveres både udsøgte naturvine produceret så rent som muligt og selvproducerede drikke af gamle gæringskulturer.

Serveringen er personlig og afslappet i æstetiske og atmosfærefyldte rammer. Om sommeren tilbydes udendørsservering i produktionshaven, hvor gæsterne er omgivet af de grøntsager, der ender på tallerkenen.

Restaurant Moment blevet optaget i White Guide og White Guide Nordic et år efter åbning.


Restauranter i JyllandFr 12.Lø 13.Sø 14.Ma 15.Ti 16.On 17.To 18.Fr 19.Lø 20.Sø 21.
Huset Blom
Le Gourmet
Moment
Musikkens Spisehus
ROS
Søgaards Bryghus

Få besked som den første, når der er nye billetter.