Musikkens Spisehus

Foto: Musikkens Spisehus
DinnerDays på

DinnerDays på Musikkens Spisehus
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Musikkens spisehus følgende menu:

Forret

  • Ristet kammusling med sprøde jordskokker og vilde urter

Hovedret

  • Dansk kalv med saltbagt selleri, sprøde kartofler og sauce bearnaise

Dessert

  • Chokolade dessert med chokolade fra Valrhona og passion

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Musikkens Spisehus

Musikkens Plads 1 9000 Aalborg

Booking ikke åben endnu

Om Musikkens Spisehus

I Musikkens Spisehus kan du nyde alt fra lette frokostanretninger til skønne menuer med udsigt til en af Aalborgs smukkeste udsigter ud over Limfjorden.

 

Stjernekok og havudsigt

Omgivelserne er lyse og indbydende, og udsigten er ikke til at sætte en finger på. I Musikkens Spisehus får du sanselig mad med plads på første parket ud til Limfjordens syngende bølger. Det er restauratør og stjernekok, Mikael Kopp Christiansen, der er gået sammen med køkkenchef Daniel Ditman og et team af ferme kokke for at kokkerere spændende og velsmagende kunstværker baseret på lokale råvarer.

 

Populære klassikere

Spisehusets frokostretter byder blandt andet på populære klassikere som omelet toppet med lagret skinke og osten ”Gammel Knas”, pariserbøf med klassisk tilbehør eller lækre fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade og syltede agurker. Kommer du til aften får du fornøjelsen af retter som koldrøget laks fra færøerne, braiseret kalvebryst og tre slags oste til dessert.

 

Mad og musik

Kombiner dit besøg hos restauranten med en koncertoplevelse i særklasse. Her står Musikkens Spisehus klar til at diske op med en nøje tilrettelagt og gennemtænkt menu, der bare spiller. På koncertaftener får du en 3-retters menu samt to glas vin, som er udvalgt af kokken, mineralvand samt kaffe eller te til en pris på 558 kroner.

 

Musikkens Spisehus er godt håndværk og sublim service, der smager som sød musik på tungen. 


Restauranter i JyllandFr 12.Lø 13.Sø 14.Ma 15.Ti 16.On 17.To 18.Fr 19.Lø 20.Sø 21.
Huset Blom
Le Gourmet
Moment
Musikkens Spisehus
ROS
Søgaards Bryghus

Få besked som den første, når der er nye billetter.