Schackenborg Slotskro

Foto: Schackenborg Slotskro

DinnerDays på

Schackenborg Slotskro
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Schackenborg Slotskro følgende menu:

Forret

  • Rødbedegravet Færøsk laksefilet med peberrodsfløde, grønne urter og peberrodssne 

Hovedret

  • Langtidsstegt kalvefilet og "Pulled Veal" med pebersky, selleri og fondant kartoffel

Desssert

  • Chokoladesoufflé med kokossorbet og braiseret ananas

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

Tilkøb:

  •  Tallerken med gode oste fra Arla Unika og Naturmælk med sylt, sprødt og sødt ekstra pris kr. 79,-

 

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Schackenborg Slotskro

Slotsgaden 42, Møgeltønder 6270 Tønder

Om Schackenborg Slotskro

I Tønders smukke omgivelser med hav og marsk og højt til himlen ligger Schackenborg Slotskro. Her serveres kvalitet, omhu, godt håndværk og kreativitet på smukke tallerkener.

 

Idylliske omgivelser

Træd ned ad de brostensbelagte gader i Møltønder, hvor de gamle lygter oplyser vejen op mod slotskroen for dig. Her har man drevet kro siden 1687, så den gamle kro rummer en årelang historie, som du mærker med det samme, du sætter dig til rette i de skønne lokaler.

 

Lokale råvarer

Hvad enten du er gæst i krostuen eller restauranten kan du forvente en kulinarisk oplevelse, som du uden tvivl sent vil glemme. For at sikre sig at kvaliteten altid er i top, er størstedelen af stedets leverandører nøjsomt udvalgte producenter fra lokalområdet. Blandt andet kroens nabo, Schackenborg slot leverer landbrugs- og naturprodukter fra slottets jorder.

 

Ærlig mad med smag

Køkkenet bliver styret af kokken Henrik Kohl. Han sørger for, at råvarerne bliver håndteret ordentligt, så ingrediensernes individuelle smag træder i karakter på tallerkenen. Køkkenet karakteriseres som en god blanding af dansk og international gourmetmad. Vælg a la carte retter eller kombiner alt fra en 2- til 6-retters menu. Du kan også opgradere til den helt store Schack Oplevelse, som inkluderer snacks, champagne, 6-retters middag inklusive vinmenu og afslutningsvis kaffe og sødt til en pris på 999 kroner.

Uanset om du kommer forbi til frokost, til familiearrangement, konference, gourmetmiddag eller blot en hurtig mundsmag til at stille sulten efter sødt, er Schackenborg lig med ærlig mad, der emmer af god smag.

 


Restauranter i JyllandFr 8Lø 9Sø 10Ma 11Ti 12On 13To 14Fr 15Lø 16Sø 17
Casa Argentina
Huset Blom
Le Gourmet
Moment
Musikkens Spisehus
Restaurant Over Aaen
ROS
Schackenborg Slotskro
Søgaards Bryghus
Støvlen

Få besked som den første, når der er nye billetter.