Støvlen

Foto: Støvlen
DinnerDays på

Spisehuset Støvlen
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Spisehuset Støvlen følgende menu:

Forret

  • Fransk løgsuppe med gratineret ostebrød på hjemmebagt maltbrød

Hovedret

  • Helstegt US flapmeat, variation af jordskokke. Puré på bagte jordskokker, friteret skaller, samt confiteret jordskokker.

Dessert

  • Tartetin på pære og æbler, serveret med Thises økologiske creme fraiche

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

 

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Spisehuset Støvlen

Adelgade 24 8400 Ebeltoft

Om Spisehuset Støvlen

Når du går ned ad Adelgade i den gamle del af Ebeltoft, møder du knoldede brosten og charmerende bindingsværkshuse og knirkende metalskilte foran husfacaderne. Det er på netop denne gade, du finder Spisehuset Støvlen. Kom og spis gode danske retter, hvor der ikke er sparet på smagen.

 

Skønne klassikere på kortet

Spisehuset Støvlen inviterer både din gane og dine øjne på en delikat madoplevelse i hyggelige omgivelser, der emmer af både charme og nærvær. Her kan du komme og spise både til frokost og til aften. Spisekortet til frokost byder på et udvalg af velsmagende klassikere som Støvlens Stjerneskud af pandestegt og dampet rødspætte, håndpillede rejer, varmrøget laks og urter. Du kan også prøve husets klassiske æggekage med stegt flæsk og tilbehør, eller spænde livremmen helt ud, inden du kaster dig over en burger af 220 grams hakket økologisk oksekød med sprøde fritter og tilbehør.

Om aftenen byder menuen på et delikat og overskueligt udvalg af forretter, hovedretter og desserter, som du kan kombinere efter dine smagspræferencer. Fælles for alle retter er, at der er knald på den gode smag.

 

Hvis vægge kunne tale

Husets vægge rummer en historie, der er mere end 300 år gammel. Navnet ”Støvlen” kommer af, at stedet engang husede et værksted for byens skomager. Siden da er lædersåler blevet skiftet ud med lækre retter. Men navnet har hængt ved for at værne om husets historie.

Tilbage i 2012 var Støvlen underlagt en større renovering. Man ønskede, at stedet skulle fremstå fuldstændig tro mod de oprindelige lokaler. Når vejret er til det, kan du og dit selskab også nyde jeres måltid mad i Støvlens fine lille gårdhave.


Restauranter i JyllandFr 8Lø 9Sø 10Ma 11Ti 12On 13To 14Fr 15Lø 16Sø 17
Casa Argentina
Huset Blom
Le Gourmet
Moment
Musikkens Spisehus
Restaurant Over Aaen
ROS
Schackenborg Slotskro
Søgaards Bryghus
Støvlen

Få besked som den første, når der er nye billetter.