Ubat Veggie by Tabu

ubat veggie
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder ubat veggie by tabu følgende menu: 

Brød

  • Surdejsbrød med smør

Forret 

  • Pasta med svampe, timian og ost fra lokalt mejeri

Hovedret

  • Kål fra Tranum

Dessert

  •  Frugt fra Anhøj

NB: Med forbehold for ændringer i menuen

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
OBS: Restauranten tilbyder veganskmenu. Ønskes dette, bedes det skrives i kommentarfeltet ved bookingen.

 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

ubat veggie

Vesterå 5 9000 Aalborg

Om ubat veggie

Den 17. januar 2019 kan Tabu slå dørene op til endnu en attraktiv restaurant med adresse i selvsamme bygning som Restaurant Tabu – Vesterå 5 i Aalborg. Navnet er ubat veggie, og konceptet er vegetarisk og vegansk madlavning baseret på nøje udvalgte råvarer leveret fra nicheleverandører.

 

Nyt grønt skud på stammen

Da lokalerne ved siden af Restaurant Tabu blev ledige, udbød der sig en mulighed, som de måtte gribe. Derfor kan kokken Michael ’Miv’ Pedersen snart bryste sig af at råde over hele fem restauranter. Hvor CANblau serverer tapas, og SlagterBørsen kan noget med kød, vil ubat veggie lave vegetarisk og vegansk mad i et køkken, der primært arbejder med jordens rendyrkede produkter – frugt og grønt. I køkkenet hos ubat veggie lader kokkene glædeligt kreativiteten spire, og der eksperimenteres med at kombinere smagssammensætninger ud fra ny viden, spontanitet og erfaringer.

 

En finger med i dyrkningen

Det er vigtigt for holdet bag ubat veggie at være i tæt kontakt med producenterne. På baggrund af den erfaring, de har indsamlet fra de fire succesfulde søsterrestauranter Tabu, CANblau, SlagterBørsen, Restaurant Glashuset, har de formået at opbygge et solidt netværk af nicheproducenter, som hver er eksperter på deres område. Ved at have ’en finger med i spillet’, når det kommer til dyrkningen, har ubat veggie de bedste forudsætninger for at vide, hvilke produkter de har på skærebrættet, og hvor de kommer fra. I ubats køkken arbejder de med råvarer som grøntsager, bælgfrugter, mejeriprodukter, nødder, frugter og kerner, som udvælges på baggrund af et dogme om økologi, biodynamik og bæredygtighed.

 

Vegetarisk, vegansk og prisvenligt

Hos ubat veggie er alle velkomne. Selvom menukortet primært er vegetarisk, er der altid 4-5 retter, som er veganske. Det vil også være muligt hver dag at vælge ud fra 3 forskellige vegetarretter til studenterpriser. Få en suppe, en grød eller et ’måltid’ inklusiv en flaske vand for 100 kroner. Hungrer du efter mere, er dagens 3-retter til 250 kroner helt sikkert noget for dig. Du kan selvfølgelig også bare gå på opdagelse i ubat veggies indbydende og velsmagende menukort. Suppler din ret med Restaurant Tabus hjemmelavede saft og juice, biodynamiske vine eller økologiske øl fra Thisted Bryghus.

Få besked som den første, når der er nye billetter.