108 – 400 kr.

Foto: 108
DinnerDays på

108
400.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder 108 følgende menu:

Forret

  • BAERII STØR
    Med jordskokker og mandler

Hovedret

  • RØGET DUEBRYST
    Med æble og knoldselleri

Dessert

  • RAUSU KONBU IS
    Med 6g Royal Belgian Caviar 

DinnerDays menu 400,- (+ billetgebyr) pr. person

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

108

Strandgade 108 1401 København K.

Om 108

Restaurant 108 ligger på Christianshavn for enden af Strandgade. 108 finder inspiration i den store udvikling, der har fundet sted på den danske restaurantscene i løbet af de sidste 10 år. Ambitionen er at udforske og skabe essensen af en urban restaurant, der er tæt på naturen og gårdene uden at miste forbindelsen til storbyens stemning.

Nomas lillebror

108 er også kendt som Nomas hverdagsrestaurant. Stedet byder på mange af de smagsoplevelser, som man kender fra Noma, men med et prisleje i den mere overkommelige ende, så man kan spise et par retter uden at betale tusindvis af kroner.

Køkkenet bliver som udgangspunkt lokalt, men med smagen i fokus. Er der brug for mere eksotiske ingredienser, så ryger disse også på tallerknen for at sikre den ideelle smagssammensætning:

”Vi tager helt klart udgangspunkt i de lokale råvarer og arbejder som Noma meget tæt sammen med landmændene. Men der er ikke nogen nedskrevne regler. Hvis vi har lyst til at bruge noget, der kommer fra uden for Nordens grænser, som f.eks. japansk tang eller citrusfrugt, gør vi det” siger køkkenchef Kristian Baumann.

Folkelig restaurant

”108 skal være et sted, hvor familier kan mødes på en mandag til en hurtig middag, og hvor venner kan sidde en hel fredag aften for at udforske vores menukort. I sidste ende er vores mål at bidrage til de fantastiske traditioner der er udviklet her i byen i løbet af de sidste ti år og være med til at præge københavnerkøkkenet fremover.” fortæller Kristian Baumann.

Kristian Baumann

Køkkenchefen på 108 er Kristian Baumann, der tidligere har arbejdet på blandt andet Relæ, 1. th og Noma. Han styrer køkkenet med hård hånd, men henter da også lidt spaaring fra noma-kokken René Redzepi i ny og næ:

”Jeg bruger René som en slags second opinion, det er ikke sådan, at han ligefrem skal godkende det, jeg laver”, fortæller Kristian Baumann.

Resten af teamet bag 108 er restaurantchefen Jacob Møller, der siden 2013 har fungeret som assisterende restaurantchef på Noma, direktør Thomas Østergaard Bagge, tidligere Booking Manager på Noma, og naturligvis et hav af talentfulde kokke og tjenere. 


Restau­ranter i Køben­havnFr 8Lø 9Sø 10Ma 11Ti 12On 13To 14Fr 15Lø 16Sø 17
108 – 400 kr.
20A
56°
Alabama Social
Amadeus
Aristo
Asador
Barr – 400 kr.
Bistro Royal
Bodil
Brasserie Royal
BrewPub
Café 22
Café Livingstone
Ché Fè
Dag H
DirtyDishes
Ewalds
Feed
Fuego
Glød
Gorilla
Guru
Guru – vegetar
H3 – Amager Fiskehus
Huks Fluks
Hummer
IBU – 210 kr.
IBU – 400 kr.
Kafe Kapers
Koefoed
LaLaLa
Madklubben Østerbro
Madklubben Steak
Madklubben Vesterbro
MASH Bredgade – 400 kr.
MASH Frederiksberg – 400 kr.
MASH Penthouse – 400 kr.
Mêlée
Moi Korean
MØR
No. 2
Nørrebro Bryghus
Ofelia
P Eatery
Paafuglen
Restaurant Belis
Restaurant Garden
Restaurant Kanalen
Retour Vesterbro
Skt. Petri
Sole D’italia
Søren K
SULT
Tight
Trio – 400 kr.
Zeleste

Få besked som den første, når der er nye billetter.