Amadeus

Restaurant Amadeus
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Amadeus følgende menu: 

Forret

  • Løgsuppe med parmesan croutone

Hovedret

  • Braiseret perlehønebryst med svampepolenta, krydderkartoffel, rødvinssauce

Dessert

  • Lun chokoladekage med nødder. Hertil hjemmelavet hindbærsorbet

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Restaurant Amadeus

Store Kongensgade 62 1264 København K

Om Restaurant Amadeus

I krydset mellem Store Kongensgade og Dronningens Tværgade ligger Restaurant og Café Amadeus. Den centrale beliggenhed tæt på Kongens Nytorv, Det Kongelige Teater, Nyhavn, Strøget og det nye operahus gør Amadeus til det ideelle sted at samles om god mad inden en festlig oplevelse.

 

En god start på dagen

Amadeus favner bredt og stedet formår på bedste vis at kombinere det bedste fra tre verdener: cafeen, restauranten og konditoriet. Stedet åbner tidlig formiddag, hvor du kan nyde godt af et stort udvalg af skønne brød og kager. Arranger dit morgenmøde eller din fødselsdagsmorgen hos Amadeus i selskab med alt hvad hjertet begærer indenfor dansk brød. Friskbagte rundstykker, grovboller og wienerbrød fra husets egen bager serveret med ost, skinke og marmelade. En rigtig god start på dagen.

 

Bredt udvalg af skønne retter

I løbet af dagen bliver der i cafeen serveret dejlig frokost bestående af et bredt udvalg af sandwiches, salater, smørrebrød og meget mere. Om aftenen byder restauranten på velsmagende retter a la carte, eller du kan bestille husets Amadeus Menu, som består af en forret, hovedret og dessert med dertilhørende vin.

 

Musik og gårdhave

Hos Amadeus er de vilde med god musik og underholdning. Derfor arrangerer de løbende events, hvor forskellige kunstnere kommer ud og spiller livemusik. Og når vejret er til det, kan du også nyde dit måltid i Amadeus’ hyggelige gårdgave.

Få besked som den første, når der er nye billetter.