Richard Mortensens Vej 81 A
2300 København S Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på 8- Tallet

Forret

  • Cremet jordskokkesuppe - bacon - trøffelolie - purløg

Hovedret

  • Grillet oksecuvette - hjemmelavet bearnaise - sprøde fritter - salat - timianstegte gulerødder

Dessert

  • Panna Cotta - rabarber - brændt chokolade 

Pris 210,- pr. person
(Menuprisen tillægges DKK25 gebyr)


VEGETAR MENU

Forret

  • Cremet Jordskokkesuppe - trøffelolie - purløg

Hovedret

  • Flydt portobello svampe - svamperisotto - persilleolie - urter

Dessert

  • Rabarber trifli - makroner - skum - citron  


Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om 8Tallet

Trænger du til et pusterum fra hovedstadens trafikkaos og larm, og vil du kombinere roen med en udsøgt smagsoplevelse? Så er Café 8Tallet i Ørestad det helt ideelle sted at tage hen.

Mad med udsigt

8Tallet ligger på kanten af Kalvebod Fælled i BIGs prisbelønnede byggeri, og så har de måske byens bedste udsigt. Kig forbi til verdensarkitektur, natur, himmel og horisont på en café, der serverer brunch, lækkert smørrebrød, en solid burger og 3 retters middag om aftenen.

Fristende lækkerier

På menukortet finder du om formiddagen en lækker brunch, der kommer både i en standard-, vegetar- og børneudgave. Til frokost kan du nyde indbydende højt belagt smørrebrød – eksempelvis med rødspættefilet, kartofler, rørt oksetatar, hjemmerørt kyllingesalat med æbler og meget mere. Du kan også få mere klassiske caféretter som salater, sandwichs og burger, ligesom der naturligvis altid er en menu at finde til børnene.

Til aften kan du se frem til en-, to- eller tre-retters menu alt efter din sult. Her er alt fra bagt torsk med vilde svampe, over i braiseret vildsvineskulder til en stor 300 grams Ribeye steak, så der er med garanti noget for enhver smag. Du finder desuden et udvalg af simple snacks og lækre sideorders.

Hvis du har brug for at strække benene efter dit måltid, er omgivelserne oplagte til, at du kan gå en tur i landskabet og indsnuse den friske luft, inden du tager den korte tur tilbage til storbyen igen.

luk

#dinnerdays