Aristo

DinnerDays på

Aristo Café & Restaurant
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Aristo følgende menu:

Forret

  • Lakrids laks med fennikel, lakrids og snaps

Eller

  • Fransk løgsuppe Hønsefond, Gruyere ost og urteolie

Hovedret

  • Oksemørbrad med pure af jordskok, mandler, svampe

Dessert

  • Chokoladefondant Chokolade, appelsin, cashew nødder

Tilkøb 

  •  Et glas velkomst / champagne Nicolas Feuilettes kr 75,-

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Aristo Café & Restaurant

Islands Brygge 4 2300 København S

Om Aristo Café & Restaurant

Aristo Cafe & Restaurant er beliggende på Islands Brygge med udsigt til solnedgange over Københavns Havn. Her serveres nordisk kvalitets mad tilberedt af sæsonens bedste råvarer, som kan nydes både til frokost og til aften.

 

Panoramavinduer med udsigt

Store panoramavinduer giver dig en overdådig udsigt over byens tårne og livet i havnen. Når vinterkulden bider i kinderne, kan du holde varmen inden døre i restauranten, som er indrettet i samarbejde med den anerkendte arkitekt Flemming Haslund fra Haslund Interiør. I vinterhalvåret holder foreningen Vinterbad Bryggen til i Havnebadet Islands Brygge lige ude foran, og om sommeren er området et af Københavns mest eftertragtede badesteder.

På varme dage kan du sidde udendørs på Aristos store terrasse og nyde udsigten over den livlige havn og Københavns smukke solnedgang, og med vandhunde, hundeluftere og havneliv er der året rundt en livlig atmosfære omkring Restaurant Aristo.  

 

Sæsonens råvarer

Menukortet byder på et bredt udvalg af delikate retter, der følger sæsonen. Derfor udskiftes menuen cirka hver 2. måned for altid at holde trit med sæsonens udvalg af råvarer.

Køkkenet er franskdansk og her kreeres diverse smørrebrød med for eksempel rødspætte eller rejer til frokost samt retter som foie gras terrine, muslinger og kronhjort til aften.

Med deres menu henvender de sig til et bredt publikum og der er mulighed for både at stille den lille og den store sult med alt fra mindre appetitvækkere til den helt store fire retters menu.   

 

Hold dit næste selskab her

Aristo danner ofte rammen om særlige begivenheder og events, og de lægger gerne lokaler til dit næste arrangement. I restauranten har de plads til 80 spisende gæster foruden deres store udeområde, hvor der alt afhængig af vejret kan opstilles terrassevarmere.

Arrangementet tilpasses så det bliver netop som du ønsker det. Menuen kan du frit sammensætte ud fra Aristos store selskabsmenu, og der er mulighed for alt fra en mindre buffet til en hyggelig fejring over i den helt store fest. Kontakt restauranten direkte, hvis du er nysgerrig efter at høre mere om, hvordan du kan holde dit næste arrangement på Aristo.

 


Restau­ranter i Køben­havnFr 8Lø 9Sø 10Ma 11Ti 12On 13To 14Fr 15Lø 16Sø 17
108 – 400 kr.
20A
56°
Alabama Social
Amadeus
Aristo
Asador
Barr – 400 kr.
Bistro Royal
Bodil
Brasserie Royal
BrewPub
Café 22
Café Livingstone
Ché Fè
Dag H
DirtyDishes
Ewalds
Feed
Fuego
Glød
Gorilla
Guru
Guru – vegetar
H3 – Amager Fiskehus
Huks Fluks
Hummer
IBU – 210 kr.
IBU – 400 kr.
Kafe Kapers
Koefoed
LaLaLa
Madklubben Østerbro
Madklubben Steak
Madklubben Vesterbro
MASH Bredgade – 400 kr.
MASH Frederiksberg – 400 kr.
MASH Penthouse – 400 kr.
Mêlée
Moi Korean
MØR
No. 2
Nørrebro Bryghus
Ofelia
P Eatery
Paafuglen
Restaurant Belis
Restaurant Garden
Restaurant Kanalen
Retour Vesterbro
Skt. Petri
Sole D’italia
Søren K
SULT
Tight
Trio – 400 kr.
Zeleste

Få besked som den første, når der er nye billetter.