Asador

Asador
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Asador følgende menu: 

Forret 

 • Empanada of beef with salsa criolla.
  (Hjemmelavede piroger)

Hovedret 

 • Argentine Black angus Ribeye with grilled vegetables and chimichurri salsa

Dessert 

 • Profiterol with vanilla ice cream and warm chocolate sauce.

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 

Tilkøb 

 • Extras Fries with bearnaise 40.-
 • Argentine salad. 55.-
 • Extra red wine sauce 35.-
 • Sautéed mushrooms with aioli 45.-
   
 • Classic wine menu / kr.  200.-
  Cava, 2 glasses of wine, water and coffee
   
 • Exclusivo wine menu / kr. 300.-
  Cava, 2 glasses of wine reserva line, water and coffee 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Asador

Overgaden Neden Vandet 17 1414 København K

Om Asador

Når du bestiller bord på Restaurant Asador, der ligger ved Christianshavn i København, kan du se frem til en traditionel argentinsk spiseoplevelse. Her serveres argentinske bøffer, som steges på grillen, og som serveres med forskellige tilbehør, som I kan dele mellem jer.

 

Smag på Argentina 

Både forretter, hovedretter og desserter er traditionelle argentinske. Eksempelvis kan du nyde en stegt provoloneost eller lækre hjemmelavede Empanadas til forret. Til hovedret kan du blandt andet sætte tænderne i Argentinas nationalret Parrillada Argentina, som består af Tenderlion, rib-eye, hjemmelavet chorizo og brisler, og til dessert er der klassikere som både Dulce de Leche og Don Pedro på menuen. Vinen er hentet fra de mest anerkendte vingårde i Argentina, hvor de klimatiske forhold sikrer den bedste kvalitetsvin.Malbec er hoveddruen, hvilket også afspejles i deres vinkort.

 

Autentisk argentinsk tradition

Asador drives af argentineren Elio Zardini, som også driver den argentinske restaurant Fuego i Holmbladsgade. Hvor Fuego serverer argentinske retter med inspiration fra Middelhavet, så er Asador et ærkeargentinsk steakhouse. Stedet åbnede som det første af sin slags i København tilbage i 2007, og de har lige siden serveret store, argentinske bøffer på tallerkenerne og skænket argentinske vine i glassene.

Navnet ’Asador’ betyder netop en restaurant, der serverer kød fra grill – Det er affødt af ordet ’asado’, der betyder ’at grille’ på spansk. Og der bliver netop grillet på ægte argentinsk manér hos Asador. Her griller de langsomt et helt stykke kød, som så skæres ud i portioner. Kødet serveres med en matchende vin og et udvalg af deres hjemmelavede tilbehør. Du kan blandt andet akkompagnere bøffen med patatas fritas, vegetales del campo eller den kendte argentinske salsa, Chimichurri.      

 

Tag Argentina med hjem i stuen

På Adors kan du opleve den ægte argentinske stemning med høj service og hyggelig indretning, men hvis du trænger mere til en aften på sofaen, så kan du også tage et udvalg af de argentinske specialiteter og det gode fra grillen med dig hjem. Asador har en take away menu, og der tilbydes take away alle ugens dage. 

 

Få besked som den første, når der er nye billetter.