Asador

DinnerDays på

Asador
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Asador:

Starter

  • Provoleta asada - pan fried provolone cheese

Main course 

  • Churrasco- argentinean rib eye with mushrooms sauce and grilled gabbage

Dessert

  • Sambayon - Cava custard cream with forrest fruits and dried chocolate mousse

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

 

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Asador

Overgaden Neden Vandet 17 1414 København K

Om Asador

Når du bestiller bord på Restaurant Asador, der ligger ved Christianshavn i København, kan du se frem til en traditionel argentinsk spiseoplevelse. Her serveres argentinske bøffer, som steges på grillen, og som serveres med forskellige tilbehør, som I kan dele mellem jer.

 

Smag på Argentina 

Både forretter, hovedretter og desserter er traditionelle argentinske. Eksempelvis kan du nyde en stegt provoloneost eller lækre hjemmelavede Empanadas til forret. Til hovedret kan du blandt andet sætte tænderne i Argentinas nationalret Parrillada Argentina, som består af Tenderlion, rib-eye, hjemmelavet chorizo og brisler, og til dessert er der klassikere som både Dulce de Leche og Don Pedro på menuen. Vinen er hentet fra de mest anerkendte vingårde i Argentina, hvor de klimatiske forhold sikrer den bedste kvalitetsvin.Malbec er hoveddruen, hvilket også afspejles i deres vinkort.

 

Autentisk argentinsk tradition

Asador drives af argentineren Elio Zardini, som også driver den argentinske restaurant Fuego i Holmbladsgade. Hvor Fuego serverer argentinske retter med inspiration fra Middelhavet, så er Asador et ærkeargentinsk steakhouse. Stedet åbnede som det første af sin slags i København tilbage i 2007, og de har lige siden serveret store, argentinske bøffer på tallerkenerne og skænket argentinske vine i glassene.

Navnet ’Asador’ betyder netop en restaurant, der serverer kød fra grill – Det er affødt af ordet ’asado’, der betyder ’at grille’ på spansk. Og der bliver netop grillet på ægte argentinsk manér hos Asador. Her griller de langsomt et helt stykke kød, som så skæres ud i portioner. Kødet serveres med en matchende vin og et udvalg af deres hjemmelavede tilbehør. Du kan blandt andet akkompagnere bøffen med patatas fritas, vegetales del campo eller den kendte argentinske salsa, Chimichurri.      

 

Tag Argentina med hjem i stuen

På Adors kan du opleve den ægte argentinske stemning med høj service og hyggelig indretning, men hvis du trænger mere til en aften på sofaen, så kan du også tage et udvalg af de argentinske specialiteter og det gode fra grillen med dig hjem. Asador har en take away menu, og der tilbydes take away alle ugens dage. 

 


Restau­ranter i Køben­havnFr 8Lø 9Sø 10Ma 11Ti 12On 13To 14Fr 15Lø 16Sø 17
108 – 400 kr.
20A
56°
Alabama Social
Amadeus
Aristo
Asador
Barr – 400 kr.
Bistro Royal
Bodil
Brasserie Royal
BrewPub
Café 22
Café Livingstone
Ché Fè
Dag H
DirtyDishes
Ewalds
Feed
Fuego
Glød
Gorilla
Guru
Guru – vegetar
H3 – Amager Fiskehus
Huks Fluks
Hummer
IBU – 210 kr.
IBU – 400 kr.
Kafe Kapers
Koefoed
LaLaLa
Madklubben Østerbro
Madklubben Steak
Madklubben Vesterbro
MASH Bredgade – 400 kr.
MASH Frederiksberg – 400 kr.
MASH Penthouse – 400 kr.
Mêlée
Moi Korean
MØR
No. 2
Nørrebro Bryghus
Ofelia
P Eatery
Paafuglen
Restaurant Belis
Restaurant Garden
Restaurant Kanalen
Retour Vesterbro
Skt. Petri
Sole D’italia
Søren K
SULT
Tight
Trio – 400 kr.
Zeleste

Få besked som den første, når der er nye billetter.