Barr – 400 kr.

Barr
400.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Barr følgende menu: 

 Forret  

  • Modnet okse som tatar
    - Saltede umodne bær og ramsløg

Hovedret 

  • Banket frilandsgris og trøffel
    - Schnitzel wiener art af sprængt gris med tyttebær, lun kartoffelsalat og peberrod

Desser

  • Æbler med is på syrnet fløde og blommekerneolie

 

DinnerDays menu 400,- (+ billetgebyr) pr. person 
 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Barr

Strandgade 93 1401 København K

Om Barr

På Strandgade i indre København, et stenkast fra Inderhavnsbroen, ligger Restaurant Barr med havet som nærmeste nabo. Tag plads ved bordet og oplev en gennemført stemning, der emmer af Nordeuropas kulinariske diversitet. Her ligger fokus på de traditionelle mad- og drikkevaner, der kendetegner området omkring Nordsøen og Det Baltiske Hav. Herunder blandt andre nationer som Storbritannien, Irland, Skandinavien, Tyskland, Polen og Benelux-landene.

Nordeuropæisk alsidighed

At spise på Barr er en madoplevelse, der fæstner sig i dig og giver dig lyst til at komme tilbage igen og igen. Hos Barr er rammerne smukke og stemningen uformel, og du kan komme her uanset anledning og selskab. Kom forbi til øl og snacks, en hurtig ret til at få stillet sulten eller inviter din ven, kollega eller din bedre halvdel på en helaftensoplevelse i selskab med stedets dedikerede personale. Her går de højt op i at servere velsmagende og kreative fortolkninger, der samtidig er tro mod traditionerne fra det Nordsøske køkken.

Øl for enhver smag

I forlængelse af restauranten ligger Barrs ølbar med plads til 30 gæster. Dermed har stedet et naturligt fokus på den gyldne drik. Udvalget er inspireret af traditionerne fra Nordsøregionen, der også er kendt under navnet øl- eller akvavitbæltet. Barrs ølbar har kan tilbyde hele 20 forskellige øl på hanen samt et bredt udvalg af øl på flaske. Smag på lidt af hvert indenfor smagsprofiler og øltyper som hvede, pale ale, lambic og pilsner. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, står Barrs egne brygmestre altid klar til at guide dig på rette vej eller give et godt indblik i den specifikke øls ingredienser.

Få besked som den første, når der er nye billetter.