Barr – 400 kr.

Foto: Barr
DinnerDays på

På Strandgade i indre København, et stenkast fra Inderhavnsbroen, ligger Restaurant Barr med havet som nærmeste nabo. Tag plads ved bordet og oplev en gennemført stemning, der emmer af Nordeuropas kulinariske diversitet. Her ligger fokus på de traditionelle mad- og drikkevaner, der kendetegner området omkring Nordsøen og Det Baltiske Hav. Herunder blandt andre nationer som Storbritannien, Irland, Skandinavien, Tyskland, Polen og Benelux-landene.

Nordeuropæisk alsidighed

At spise på Barr er en madoplevelse, der fæstner sig i dig og giver dig lyst til at komme tilbage igen og igen. Hos Barr er rammerne smukke og stemningen uformel, og du kan komme her uanset anledning og selskab. Kom forbi til øl og snacks, en hurtig ret til at få stillet sulten eller inviter din ven, kollega eller din bedre halvdel på en helaftensoplevelse i selskab med stedets dedikerede personale. Her går de højt op i at servere velsmagende og kreative fortolkninger, der samtidig er tro mod traditionerne fra det Nordsøske køkken.

Øl for enhver smag

I forlængelse af restauranten ligger Barrs ølbar med plads til 30 gæster. Dermed har stedet et naturligt fokus på den gyldne drik. Udvalget er inspireret af traditionerne fra Nordsøregionen, der også er kendt under navnet øl- eller akvavitbæltet. Barrs ølbar har kan tilbyde hele 20 forskellige øl på hanen samt et bredt udvalg af øl på flaske. Smag på lidt af hvert indenfor smagsprofiler og øltyper som hvede, pale ale, lambic og pilsner. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, står Barrs egne brygmestre altid klar til at guide dig på rette vej eller give et godt indblik i den specifikke øls ingredienser.

 


Restau­ranter i Køben­havnFr 8Lø 9Sø 10Ma 11Ti 12On 13To 14Fr 15Lø 16Sø 17
108 – 400 kr.
20A
56°
Alabama Social
Amadeus
Aristo
Asador
Barr – 400 kr.
Bistro Royal
Bodil
Brasserie Royal
BrewPub
Café 22
Café Livingstone
Ché Fè
Dag H
DirtyDishes
Ewalds
Feed Bistro
FRKSBRG
Fuego
Glød
Gorilla
Guru
Guru – vegetar
H3 – Amager Fiskehus
Huks Fluks
Hummer
IBU – 210 kr.
IBU – 400 kr.
Kafe Kapers
Koefoed
LaLaLa
Madklubben Steak
Madklubben Vesterbro
MASH Bredgade – 400 kr.
MASH Frederiksberg – 400 kr.
MASH Penthouse – 400 kr.
Mêlée
Moi Korean
MØR
No. 2
Nørrebro Bryghus
Ofelia
P Eatery
Paafuglen
Restaurant Garden
Restaurant Kanalen
Retour Vesterbro
Skt. Petri
Sole D’italia
Søren K
SULT
Tight
Trio – 400 kr.
Zeleste

Få besked som den første, når der er nye billetter.