Bodil

Bodil - et spisested
210.00 DKK + gebyr

Menu

In connection with DinnerDays in October, Bodil et spisested offers the following menu:

Starter 

 • Norwegian scallop – beetroot – horseradish -rye bread
  - Vegan:  Beetroot – chives – radish – rye

 

Main course

 • Beef cuvette – potatoes – mushrooms
  - Vegan: Savoy – lentils – fermented cabbage – curry

Dessert

 • White chocolate – coffee – hazelnut
  - Vegan: Marzipan – sunflower – vanilla

 

DinnerDays menu 210, - (+ ticket fee) per person
DinnerDays vegan menu 210, - (+ ticket fee) per person

Ekstra

 • Snacks and bubbles / kr. 150,-
 • Caviar / kr. 75,-
 • Truffles / kr.  75,-

The DinnerDays menu is fixed unless otherwise stated here. Should special consideration be given to allergens, intolerance and special requests, you must contact the restaurant yourself to hear if this can be accommodated BEFORE you buy tickets.

Bodil - et spisested

Sønder Boulevard 105 1720 København V

Om Bodil - et spisested

På det hyggelige Vesterbro i København finder du Bodil – et spisested. En restaurant, der er opkaldt efter sin placering på hjørnet af Bodilsgade og Sønder Boulevard. Bodil serverer god mad og vin i særklasse til overkommelige priser, og det er nøje udvalgt blandt personlige favoritter. Bodil er en populær restaurant, der blandt andet har fået fire hjerter i Politiken, er blevet nomineret til “Byens Bedste” af AOK, har været på DinnerBookings top 10 samt haft White Guide forbi. 

 

Et spisested med personlighed

På det hyggelige spisested på Vesterbro er både mad og vin nøje udvalgt blandt personalets personlige favoritter. Som de selv skriver: ”Vi serverer de retter vi selv kan lide, til priser der er til at betale”.

Stedet er både for den lokale Københavner og for den, der vil udvide sin restauranthorisont - og maden henter inspirationen fra hele verden, så der er noget for enhver smag på Bodil.

 

Timo & Co.

Bag Bodil står Timo Hoffman, der siden 2004 har åbent en lang række succesfulde cafeer og restauranter. Timo Hoffman står også bag spisestederne Café 8Tallet, Rambla Bar & Grill, Studie Street Grill og Loft Gastrogrill, der alle er placeret i Ørestad i København, samt Cafe Sommer, der ligger ved Allinge havn på Bornholm.

Ifølge Timo Hoffman kan man se frem til visse ligheder mellem Bodil og hans øvrige restauranter: “En god restaurantoplevelse er i min verden en kombination af god mad, god vin og godt design, ingen af disse ting kan i min optik stå alene i denne kontekst. Det er Bodil ligesom alle mine andre steder et eksempel på. Ud over det kan det nævnes, at jeg er gladere for mange små retter frem for færre store, sådan er det på alle mine steder – også Bodil,” fortæller han.

Udover Timo Hoffmann finder man på Bodil Serban Mihai, der er kreativ køkkenchef. 

 

Få besked som den første, når der er nye billetter.