Bøf & Ost

Bøf & Ost
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Bøf & Ost følgende menu: 

Forret 

  • Varmrøget laks med löjromscreme

Hovedret 

  • Bøf Bearnaise med pommes frites og bagte tomater

Dessert 

  • Creme Brulee

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Bøf & Ost

Gråbrødretorv 13 1154 København K

Om Bøf & Ost

Bøf & Ost har adresse på det historiske Gråbrødre Torv i København. Som navnet antyder, serverer restauranten både bøffer og ost samt kokkens udvalgte franske brasserie-retter. Altid af sæsonens bedste råvarer.

 

Historisk beliggenhed

Søg et øjeblik væk fra Strøgets travle menneskehav og bevæg dig ind i den gamle del af hovedstaden. Slå et smut til højre ad Skindergade og følg vejen til du når et hyggeligt brostensbelagt torv omringet af farverige bygninger, hvide parasoller og kurvemøbler. I midten står det ikoniske platantræ, som både tilfører skygge og forvandler arealet til en grøn oase midt i København: Gråbrødretorv.

 

En stund til det der er vigtigt

I en travl hverdag, hvor alting ofte skal gå stærkt, er det vigtigt at skabe et rum, hvor der er plads til at give sig tid. En tid til at koble af, en tid til at lytte og en tid til at nyde veltilberedte måltider i godt selskab. Bøf & Ost vil elske at være rammen om denne stund.

Bøf & Ost har til huse i kælderen under torvets ældste og mindste hus. Selvom vi befinder os under gadeplan, er lokalerne lyse og imødekommende. Interiøret er nøje udvalgt med omtanke for komfort og æstetikken. Med settingen på plads kan du blot læne dig tilbage og nyde at blive forkælet med en mindeværdig madoplevelse.

 

Bøf, ost og fransk brasserie

Bøf & Ost skuffer ikke på navnet, for menukortet byder blandt andet på godt kød og oste fra de bedste osterier. Derudover kan du også gå ombord i et væld af skønne brasserie-retter. Vælg enten a la carte eller kokkens sammensatte menu, som med fordel kan kombineres med vinmenuen for en fuldendt smagsoplevelse.

Menuen fornyes jævnligt i takt med sæsonen.

 

En Tholstrup-restaurant med stort format

Bøf & Ost er ejet af restauratørfamilien Tholstrup, som administrerer i alt ni restauranter i København. Heriblandt Huks Fluks, Peder Oxe og Simple Raw på Gråbrødretorv og Nyhavns Færgekro, Cap Horn og Kompasset i Nyhavn. Tholstrups ni restauranter kan alle karakteriseres ved deres passion for god kvalitet, kærligheden til at benytte årstidens bedste råvarer og sidst, men ikke mindst den dybe respekt for værdien i at nyde et måltid sammen med andre mennesker. Denne ånd til du derfor også kunne mærke, når du sætter dig til bords hos Bøf & Ost.

Få besked som den første, når der er nye billetter.