Café Livingstone

Cafe Livingstone
210.00 DKK + gebyr

Menu

In connection with DinnerDays in October, Cafe Livingstone offers the following menu:

1st starter

  • Risotto balls

2nd starter

  • Three Norway lobsters as starter

 

Main course

  • Butter chicken and truffle pasta 

Dessert

  • Gateau Marcel 

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 

Ekstra

  •  Winemenu / kr. 189,- 
    (3 glasses of wine for the 3 courses and a coffee for dessert )

The DinnerDays menu is fixed. Should you take special care of allergens, intolerance and special wishes, please contact the restaurant to see if this can be met, BEFORE you buy tickets.

Cafe Livingstone

Sortedam Dossering 81 2100 København Ø

Om Cafe Livingstone

Livingstone er beliggende ved Sortedams Dossering i København, og her kan du se frem til lækre brunch- og aftenretter.

Oplev hele verden

Ejeren af Livingstone, Jostein Haugum, er ivrig eventyrer, der har ladet sig inspirere af rejser rundt i verden. Med en indretning der er en blanding af nordiske rødder og verdensrejser har han skabt en café med masser af sjæl og spændende ting fra hele verden.

Ejeren fortæller: "På rejser har vi brugt en god rum tid på at snakke om smage, konsistenser, yndlingsretter og tilberedningsmetoder. Selvom vi har en grundlæggende enighed om hvad den gode smag er, har vi alle vores forskelligheder. Vi blev derfor enige om, at man skal kunne designe sig eget måltid. Man kan frit vælge mellem 5 eller 7 retter på vores brunchkort og på vores aftenkort."

Du kan også tage lidt af den gode stemning fra Livingstone med hjem fra deres salgsreol i caféen; "På rejser finder vi hele tiden spændende kunst og brugskunst. Mange af disse unikke ting er til salg i cafeen”, fortæller Jostein. Her finder du blandt andet hånddrejet keramik fra Bali, bestik fra Thailand, marmor fra Indien og kaffe, som de har hentet hjem direkte fra Guatemalas højland.

Sammensæt din egen yndlings menu

Maden på Livingstone er inspireret af de bedste retter, som Jostein har smagt på rejser. Menukortet er strikket sådan sammen, at du selv kan vælge hvilke af disse retter, der falder i din smag ved at krydse retterne af og sammensætte din egen menu bestående af dine favorit-småretter.

Til brunch kan du sammensætte en menu ’til den lille sult’ med 5 retter for 139,- eller ’til den gode sult’ med 7 retter for 169,-. Du kan frit vælge blandt favorit-retter, bagværk, æg, kød, grønt, sødt og mejeriprodukter, ligesom du kan tilkøbe kaffe og friskpresset juice.

Til aften er konceptet det samme – her koster 5 retter dog 219,- mens 7 retter koster 259,- og brunchretterne er naturligvis skiftet ud med alverdens lækre kolde og varme aftenretter. Her er der aftenfavoritter, kød, fisk, grønt samt diverse dips mm. på menuen, som du selv sammensætter ’tapas-style’.

Få besked som den første, når der er nye billetter.