Nicolai Eigtveds Gade 32
1402 København K Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Restaurant no.2

Forret

 • Pocheret æg med skaldyrsbisque
  sauté af fennikel og jordskokker
  Poached egg with shellfish bisque,
  sauté of fennel and Jerusalem artichokes


Hovedret

 • Stegt grisenakke
  med selleri, ristet kål og svampesauce
  Fried porks neck, celery, roasted cabbage and mushroom sauce

Dessert 

 • Bagt æblesorbet
  med hvidchokoladeskum og æblekagecrumble
  Baked applesorbet, white chocolate foam and crumble

Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Tilkøb: 

Glas champagne // kr. 75,- 

Vinmenu 3 glas // kr. 250,- 

Lufttørret skinke // kr. 50,- 

Dybtstegt torsk med østersmayo // kr. 75

Oksetatar med Karls-Johan mayo og karse // kr. 125,-

no.2á trippel stegte fritter // kr. 65,- 

Salat med syltede urter // kr. 65,- 

Trøffel til hovedret // kr. 75,-  

 

 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Om No.2

No. 2 er navnet på lillesøsteren til gourmetrestauranten AOC. Fællesnævneren for de to restauranter er den kompromisløse tilgang til råvarerne, spændende smagskombinationer og et nøje udvalgt vinkort. Sæt dig tilrette hos No.2 på kajkanten på Hammershøi KajChristianshavn og nyd den gode udsigt over Den Sorte Diamant, Københavns Havn og Københavns tårne men du forkæler ganen med gastronomi i særklasse.

Høje standarter

Med de anmelderroste smagskombinationer og et nøje udvalgt vinkort har Christian Aarø og Søren Selin sat en helt ny standard for bistro-stilen i København.

På No. 2 finder du køkkenchef Nikolaj Køster bag gryderne og i restauranten finder du Sommelier og restaurantchef John David Poulsen, som sammen sørger for en afslappet og uhøjtidelig atmosfære med kvalitet i højsædet. Desuden kan du se frem til at møde barchef Sune Urth, der har fyldt hylderne i restaurantens cocktailbar med akvavit og hjemmelavede snapse, som han bruger i nytænkningen af klassiske ideer.

Sæsonens køkken

På No.2 har de deres egen tilgang til det nordiske køkken, og køkkenet kan betegnes som et ’sæson køkken’, der altid spejder efter sæsonens bedste råvarer fra hav, skov, strand og mark. Det er partneren og AOC-Køkkenchefen Søren Selin der har det overordnede ansvar for menuerne på No.2, og hans køkken er kendetegnet ved et kompromisløst fokus på at opstøve Danmarks absolut bedste råvarer.

No.2. er desuden et sted, hvor du som gæst kan komme forbi lidt oftere og blive hængende lidt længere end på søsterrestauranten AOC, forklarer Søren Selin til Berlingske: ”På No. 2 kan vi være mere umiddelbare. Menukortet har jeg lavet ved at tænke på, hvad jeg selv har lyst til lige nu. Man skal have råd til at komme forbi en gang om ugen, hvis man gider gå ud at spise så tit, hvor man måske, hvis det går godt, kan gå på AOC hvert halve år.”

luk

#dinnerdays