Strandgade 93
1401 København K Vis på kort

400 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

I forbindelse med DinnerDays tilbyder Barr følgende menu:

Forret

  • Hummersuppe
    Dansk sorthummer med syrnet fløde og valnøddeolie

Hovedret

  • Banket frilandsgris
    Schnitzel wiener art af sprængt gris med peberrod og ansjoser

Dessert

  • Vandbakkelse
    Belle de boskoop æbler, iscreme med blommesten og ristet hasselnød

 

Pris 400,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Om Barr

På Strandgade i indre København, et stenkast fra Inderhavnsbroen, ligger Restaurant Barr med havet som nærmeste nabo. Tag plads ved bordet og oplev en gennemført stemning, der emmer af Nordeuropas kulinariske diversitet. Her ligger fokus på de traditionelle mad- og drikkevaner, der kendetegner området omkring Nordsøen og Det Baltiske Hav. Herunder blandt andre nationer som Storbritannien, Irland, Skandinavien, Tyskland, Polen og Benelux-landene.

 

Nordeuropæisk alsidighed

At spise på Barr er en madoplevelse, der fæstner sig i dig og giver dig lyst til at komme tilbage igen og igen. Hos Barr er rammerne smukke og stemningen uformel, og du kan komme her uanset anledning og selskab. Kom forbi til øl og snacks, en hurtig ret til at få stillet sulten eller inviter din ven, kollega eller din bedre halvdel på en helaftensoplevelse i selskab med stedets dedikerede personale. Her går de højt op i at servere velsmagende og kreative fortolkninger, der samtidig er tro mod traditionerne fra det Nordsøske køkken.

 

Øl for enhver smag

I forlængelse af restauranten ligger Barrs ølbar med plads til 30 gæster. Dermed har stedet et naturligt fokus på den gyldne drik. Udvalget er inspireret af traditionerne fra Nordsøregionen, der også er kendt under navnet øl- eller akvavitbæltet. Barrs ølbar har kan tilbyde hele 20 forskellige øl på hanen samt et bredt udvalg af øl på flaske. Smag på lidt af hvert indenfor smagsprofiler og øltyper som hvede, pale ale, lambic og pilsner. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, står Barrs egne brygmestre altid klar til at guide dig på rette vej eller give et godt indblik i den specifikke øls ingredienser.

luk

#dinnerdays