Gråbrødretorv 8
1154 København K Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Huks Fluks 

Forret

  • Lakse- og havkattatar med limedressing og pinjekerner

Hovedret

  • Pluma Iberico med jordskokker og trøffelsauce 

Dessert

  • Creme brulée


Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Huks Fluks

Huks Fluks er inspireret af sydens livlige bistroer med en uhøjtidelig stemning og muligheden for at nyde et hurtigt måltid af god kvalitet i hyggelige omgivelser når som helst på dagen.

Bistro mad af høj kvalitet

Der sættes en stor ære i hurtigt at kunne servere retter af god kvalitet. Menuen består af et udvalg af enkle bistroretter med inspiration fra hovedsageligt de sydeuropæiske køkkener. Den bliver jævnligt skiftet og tilpasses sæsonens udbud af friske råvarer.

Husets specialitet er den delikate, spanske sortfodsskinke, Pata Negra, som kommer fra regionen Extremadura i den sydvestlige del af Spanien. Den skønne skinke er altid at finde på menukortet.

Vinkortet byder på et bredt sortiment af vine fra Sydeuropa.

Brunch

Huks Fluks åbner hver dag klokken 10 og serverer i formiddagstimerne en skøn brunchtallerken med forskellige lækkerier som røræg, bacon, chorizo iberco, røget laks, croque monsieur, grapefrugt med sukker og mynte, crepe med vaniljecreme samt forskelligt pålæg som oste og marmelade.

Om søndagen skrues der lidt op for brunchen. Den populære brunchtallerken er fortsat på menuen, og herudover kan du sammensætte din egen brunch af forskellige lækkerier som eggs benedict, avokadomad med ricotta og porcheret æg, french toast mm.

Rustik og hyggelig indretning

Indretningen er klassisk og enkel og samtidig rustik og varm med rå vægge, træborde uden dug og langtidsmodnede Pata Negra-skinker i loftet.

I vinter- og efterårsmånederne er der ild i bistroens pejs, og i forårs- og sommermånederne er der mulighed for at nyde stemningen på den store og solrige terrasse på Gråbrødretorv.

Huks Fluks er stedet, hvor du kan nyde en hyggelig brunch, frokost eller middag med familien og vennerne, men du kan også blot snuppe en kold fadøl eller en varm kop kaffe eller kigge forbi til et hurtigt måltid mad i frokostpausen. Herudover kan du leje lokalerne til selskaber.

luk

#dinnerdays