Gl. Strand 38
1202 København K Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Krogs Fiskerestauran

Forret

 • Ceviche af rødfisk
  Komprimeret agurk, sprød perlebyg, zucchini brunoise

Hovedret

 • Langtidsbagt lange 
  Glaseret gulerod, kartoffelpuré med sennep, veloté på muslinger og pighvar

Dessert

 • Limesorbet
  Brændt marengs, chokoladecrumble og verbena


Vegansk menu på Krogs Fiskerestauran

Forret

 • ”Ceviche” af saltbagt selleri
  Komprimeret agurk, sprød perlebyg, zucchini brunoise

Hovedret

 • Glaserede gulerødder
  Stegt palmekål, sauterede østershatte og timiansauce

Dessert

 • Limesorbet
  Vegansk marengs, friske bær og mandelcrumble

   

Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Krogs Fiskerestaurant

Krogs Fiskerestaurant har en historie, der er over 100 år gammel. Siden 1910 har de serveret nogle af byens bedste retter med fisk som hovedingrediens – og det gør de stadig.

 

Lige ved Gammel Strand

I 1910 åbnede Christian Krog en fiskerestaurant i København. Den fik sin plads på Gammel Strand, og det var højst belejligt, for det var netop her, at byens fiskekoner stod og solgte dagens friskfangede fisk. Sammen med nogle af byens bedste arkitekter og kunstnere gik Christian Krog straks i gang med at skabe de smukkest tænkelige rammer for en god spiseoplevelse.

 

Krogs Fiskerestaurant – et fast holdepunkt i byen

Siden dengang er der sket en hel del. Byens fiskekoner hører fortiden til, og Krogs Fiskerestaurant har haft mange folk ved roret. I disse lokaler har både folkelige, adelige, nyrige og kongelige nydt et måltid, og med tiden er der knyttet sig mange anekdoter til den folkekære restaurant. Alle har de dog formået at føre stedet videre i Christian Krogs tradition og ånd. En by i udvikling har brug for faste holdepunkter, for det er dem, der giver den sjæl - Det har Krogs Fiskerestaurant.

 

Klassiske fiskeretter med sæsonens råvarer

Menukortets primære holdepunkt er klassiske fiskeretter, som bliver serveret med et moderne udtryk. Ud fra køkkenet kommer stimer af smukt anrettede tallerkener. Hver ret er kreeret med udgangspunkt de råvarer, som er i sæson på det pågældende tidspunkt.

 

Forny for at bevare

Hos Krogs Fiskerestaurant er mottoet at forny for at bevare. Både restaurantens ejere og hele personaleteamet har stor respekt for den historie, som Krogs Fiskerestaurant repræsenterer. De er derfor også stolte af selv at være en del af den, og de knokler hver dag for at kunne føre dem videre i morgen og mange dage fremover.

Det kommer blandt andet til udtryk i den rendyrkede og afslappede atmosfære, hvor den nærværende service harmonerer smukt med tallerkenens høje standard.

luk

#dinnerdays