Gråbrødretorv 14
1154 København K Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Le Pavé

Forret

  • Letrøget sværdfisk carpaccio serveret med sauce vierge og salat

Hovedret

  • Okseculotte af Grain Fed Beef serveret med kartofler, grøntsager og sauce bordelaise

Dessert 

  • Chokoladekage med mangosorbet
     

Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Le Pavé

Det franske køkken har altid været blandt verdens bedste, og hos Le Pavé vil du opleve den franske mad, når den er allerbedst. Navnet Le Pavé er det franske ord for brosten og henviser naturligvis til det hyggelige brostensbelagte torv i hjertet af København klemt inde mellem Købmagergade og Strøget.

I 20 år har folk i alle aldre valfartet til Le Pavé på Gråbrødretorv, takket være det ægte franske landkøkken og de rimelige priser. Restauranten har mange stamgæster, som kommer for den ærlige, gedigne fransk-inspirerede mad, som serveres i rigelige portioner.

Restauranten er inddelt i to afdelinger, som begge er restaureret med respekt for det fredede hus’ detaljer, så de gamle, rå murstensvægge og loftsbjælker står frit. Stemningen er romantisk og afslappet, og ejeren er altid selv på gulvet til at sørge for, at der bliver taget god hånd om gæsterne.

luk

#dinnerdays