Gyldenløvesgade 19
1600 København V Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Manon les Suites 

Forret

  • Beetroot Carpaccio  

Hovedret

  • Ribeye Steak w. Frites Royale and Seasonale Salad 

Dessert

  • Seasonale Sorbet  


Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Manon les Suites

På toppen af Guldsmedens hotel i Gyldenløvesgade finder du Manon Les Suites. En billedskøn rooftop restaurant som tilbyder en smuk udsigt, eksklusive rammer og delikate retter med afsæt i franske bistroklassikere.

 

Bali midt i byen

Er du til femstjernet luksuriøs boheme, stilfuldt design, god mad og læskende cocktails? Så er du uden tvivl kommet til det rette sted. Manon Les Suites er illusionen af Bali midt i Københavns mest hippe kvarterer i gåafstand til Rådhuspladsen, Tivoli og Søerne. Forlad den trafikerede vejs betongrå asfalt – kom med en tur i jungens frodige oase, hvor Manon Les Suites lægger op til mindeværdige lejligheder. Nyd en frokost eller en middag i de betagende omgivelser, når du finder vej til husets gennemførte rooftop restaurant. 

 

Rooftop og fransk bistro-stil med omtanke

Restauranten ligger på hotellets rooftop med en billedskøn udsigt over byens tage og søerne. Køkkenet serverer en kombination af franske bistroinspirerede retter og deres egne signaturfavoritter. Sæt tænderne i sprøde blæksprutteringe, gedeost med blåbær, rødbedecarpaccio og meget mere. Alle retterne er økologiske og/eller bæredygtigt fremstillet og de egner sig både som enestående måltid eller som fælles deleretter til hele bordet. Komplimenter maden med Manon Les Suites udsøgte cocktails, herlige vine eller perlende øl. Uanset hvad du foretrækker, er der noget for enhver smag, og den generelle setting er uden sammenligning en af byens mest betagende.

 

En del af Guldsmedfamilien

Manon Les Suites er en del af Guldsmedens boutique Hoteller. En familieejet hotelgruppe som foruden deres eksklusive hoteller råder over tre restauranter i København; Bar Hva’Be’Har i forbindelse med Babette Guldsmeden i Bredgade, Café du Nord i forbindelse med Axel Guldsmeden og Manon Les Suites ved søerne i hjertet af København. Stedet har fået navn efter ejernes datter, Manon, på samme måde som Guldsmedens hoteller, Axel og Babette. Alle tre restauranter er mærket med det gyldne ”Ø”, som indikerer, at 90-100 procent af deres varesortiment er økologisk.

luk

#dinnerdays