Gråbrødretorv 11
1154 København K Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Peder Oxe

Forret

  • Löjrom serveret med creme fraiche, rødløg og grillet brød.

Hovedret

  • 200 g. grillet entrecote med kartofler og rødvinssauce.

Dessert

  • Chokoladekage med vaniljeis.


Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Peder Oxe

Peder Oxe er beliggende på det hyggelige Gråbrødretorv i hjertet af København, og her har den ligget lige siden december 1975. Maden er dansk og fransk inspireret og indretningen er klassisk og stilren. På Peder Oxe er der lagt op til en hyggelig frokost eller aften med velsmagende mad og god stemning.

Dansk og fransk køkken

På Peder Oxe henter de inspiration fra det franske og det danske køkken. Herudover bygger menuen på sæsonens friske råvarer og på tidens strømninger.

Frokost og aften

Til aften er der et bredt udvalg af forretter, hovedretter og desserter, der byder på noget for enhver smag. Du kan også gå ombord i deres store salatbuffet med sprøde salater, sæsonens grøntsager, hjemmelavede dressinger, feta, græskarkerner og mange andre sunde lækkerier. Til frokost kan du – udover at vælge frit blandt alle retter på aftenkortet – nyde skønne danske smørrebrød med for eksempel sild, makrel, laks, æg og rejer, hønsesalat, tatar, frikadeller og mange andre klassikere. 

Klassisk, dansk interiør

Peder Oxe har en hyggelig indretning, der er blevet skabt i samarbejde med den kendte danske designer Niels Prahm.

Indretningen er simpelt, klassisk og stilren med hvide duge på bordene, lyse vægge og klassiske kunstværker.

Når vinterkulden bider tændes der op i den åbne pejs inden døre, så den hyggelige vinterstemning spreder sig til alle kælderen kroge og kanter. Og når solens stråler i stedet står højt på himlen, så har Peder Oxe heldigvis også en absolut skøn udeservering på sin store terrasse midt på Gråbrødretorv.

Plads til alle 

På Peder Oxe er der plads til alle – også til dig, der bare trænger til en lille bid mad eller en varm kop te.

luk

#dinnerdays