Store Kongensgade 52
1264 København K Vis på kort

400 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Rebel


4 Snacks

  • Chips på rodfrugter og trøffelmayo
  • Torskecroquette & Wasabi
  • Sprøde kyllingeskind og rødkarry
  • Signatur tatar af okse 

 

Forret 

  • Hummerbisque, daikon, urteolie og boghvedekerner

Hovedret 

  • Braiserede kalvekæber, BBQ, kål og kartoffelpuré

Dessert 

  • Chokolade crimeux, pære og christianhavnerknas

 

Pris 400,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Om Rebel

I en charmerende ejendom i Store Kongensgade fra 1700-tallet ligger Restaurant Rebel. Her er stemningen uhøjtidelig, samtidig med at kvaliteten bliver holdt i et højt niveau med veleksekverede retter i kategorien Bistro Moderne.

 

Historiske og stilrene lokaler

Disse lokaler rummer en gastronomisk historie, som stadig kaster stjernestøv af sig. De har tidligere huset den velrenommerede Restaurant Oubæk, og i dag er restauranten ejet og drevet af sommelier Natthee Thungnoi. Den dedikerede connaisseur har blandt andet en fortid som restaurantmanager på Kiin Kiin og Alberto K.

Indretningen er stilren og minimalistisk med rene linjer og skøn musik på anlægget.

 

Lad maden tale for sig selv

På Rebel lader man maden tale for sig selv og giver gæsterne ro til selv at fylde munden med den velsmagende og veltilberedte mad. Derfor skal du ikke forvente plaprende tjenere med lange, oversælgende forklaringer om mad og vin, men en kortfattet præsentation hvorefter du selv kan lade tanker og tungen vandre.

Du får serveret mad, som er let at forholde sig til – et udvalg af lækre retter i forretstørrelse, som gør det nemt at op- og nedjustere afhængigt af, hvor sulten du er. Komplimenter gerne retterne med gode vine for en ekstra fuldendt oplevelse.

 

Ros fra både garvede anmeldere og gæster

I de seneste seks år er Restaurant Rebel blevet tildelt Bib Gourmand-status i Michelinguiden. En velrenommeret hæder til spisesteder, som serverer bemærkelsesværdig mad til rimelige penge. Også både Berlingske og Politikens madanmeldere har hyldet de velsmagende retter med hele 5 ud af 6 stjerner. Her fremhæver Berlingskes Søren Frank en aften med klassiske, luksuriøse franske toner og skarp mad.

De rosende ord fra anmelderne er en klar afspejling af gæsternes vurdering, for også de er vilde med Rebel. Her er velsmag og kvalitet er blandt de tilbagevendende ord i anmeldelserne. Alt det gør Rebel til et sted, hvor gæster vender tilbage for at prøve de skiftende menuer og få spændende madoplevelser gang på gang.

 

Rebel ligger i Store Kongensgade 52 cirka 5 minutters gang fra Kongens Nytorv metrostation.

luk

#dinnerdays