Gråbrødretorv 21
1154 København K Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays på Restaurant Amalfi 

Forret

  • Risotto med svampe 

Hovedret 

  • Ribeye med rødvinssovs 

Dessert 

  • Tiramisu


Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Restaurant Amalfi

I smukke lokaler på Gråbrødretorv centralt i København ligger den hyggelige italienske restaurant Amalfi. Her kan du nyde rendyrkede italienske retter med masser af smag og kærlighed.

 

Autentisk italiensk madlavning

Menukortet lægger vægt på de gode italienske retter af høj kvalitet, men præsenteret på en ny, spændende og moderne måde. Du kan blandt andet se frem til italiensk bresola, cremet risotto og hjemmelavede pastaretter. Prøv for eksempel deres Pasta Ragatoni med trøffelsauce, oksefilet og friskrevet parmesan. Restaurant Amalfi har åbent til brunch, frokost og aften. Om aftenen er der mulighed for, at du kan sammensætte din egen menu ud fra menukortets retter.

 

Høj kvalitet og gæsten i centrum

Hos Restaurant Amalfi stiler de altid efter et højt gastronomisk niveau. Derfor er kvaliteten altid i top, og råvarerne er fortrinsvis italienske, ligesom resten af Amalfis profil. Derudover vægter Restaurant Amalfi det særligt højt, at du som gæst her tager en særlig spiseoplevelse med hjem, og at du føler, at du som gæst har været i centrum.

 

Beliggende på det hyggelige Gråbrødretorv

Restaurant Amalfi har til huse i smukt istandsatte lokaler, der bidrager til en hyggelig atmosfære. Når vejret tillader det, er det også muligt at tage plads udenfor på selve Gråbrødretorv. Her er der altid et dejligt leben, og de farverige huse og ujævne brosten vidner om det gamle København.

luk

#dinnerdays