Gothersgade 87
1123 København K Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Garden Restaurant & Vinbar

Forret

 • Jomfruhummerbisque med stegt kammusling, purløgsolie og sprød kartoffel

Hovedret

 • Langtidsstegt okse serveret med rødbede, kartoffelpuré med trøffel, jordskokkechips og sauce 

Dessert

 • Pocheret pære, vaniljeis, chokoladesauce

 


Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Restauranten tilbyder vegetarmenu - ønskes dette bedes det noteres i kommentarfeltet ved bookingen. 

 

Tilkøb: 

 • Snack og champagne // kr. 160,-  
  Oksetatar og rimmet laks
   
 • Ekstra kartoffelpure med trøffel // kr. 45,- 
   
 •  Vinmenu // kr. 295,-
  - HVIDVIN: Sancerre Blanc, Paul Thomas, Sauvignon Blanc, FR, 2018
  - RØDVIN: Montefalco Rosso, Milziade Antano, Umbria, 2014
  - DESSERTVIN: Moscato D'Asti, Balbi Soprani

 

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Restaurant Garden

Garden Restaurant & Bar inviterer dig indenfor til en vidunderlig gastronomisk oplevelse fra det danske og nordiske køkken. Restauranten er skønt placeret med Kongens Have som nabo, og det er et oplagt sted at spise en god middag eller en hyggelig frokost efter en gåtur i den hyggelige have.

Hyggelig stemning

På Garden kan du se frem til en hyggelig aften med en hyggelig stemning. Det historiske, rustikke lokale er piftet flot op med danske kunstværker på væggene og unikke træmøbler.

Både ude og inde er der pyntet med træer og blomster for at give dig fornemmelsen af, at Kongens Have følger med dig helt ind i Garden Restaurant & Bar.

Dansk og nordisk køkken

Køkkenet er dansk/nordisk og tager udgangspunkt i sæsonaktuelle råvarer. På Garden prioriterer de kvalitet højt, og deres retter på menukortet er derfor altid tilberedt af de bedste råvarer samt frisklavet efter klassiske opskrifter med et lille personligt præg.

Frokost og aften

Garden har åbent til både frokost og aften alle ugens dage.

Til frokost er der dansk tapas på menuen med dansk charcuteri og oste samt små sæsonaktuelle delikatesser. Herudover er der altid sprød salat, friskfanget fisk og frokostbøf på menuen – og naturligvis en god omgang smørrebrød. Vælg mellem flere forskellige slags smørrebrød – for eksempel pate med syltet rødbede eller danske oste med trøffel.

Til aften er der ligeledes dansk tapas på menuen. Herudover finder du bl.a. dagens danske fangst, dansk frilands lam, dansk frilands oksemørbrad samt andre danske lækkerier. Og så går de bestemt ikke ned på lækkert tilbehør – eksempelvis serveres deres oksemørbrad med jordskokkepuré, rødbede, sauce og knuste kartofler.

Nyd maden i selskab med et godt glas vin, en kvalitets øl fra Jacobsen, en kølig cocktail eller en hjemmelavet lemonade. I kan også blot kigge forbi til et koldt glas rosé i sommervarmen eller en varm kop kakao i vinterkulden.

luk

#dinnerdays