Wilders Plads 1-3
1403 København K Vis på kort

400 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Restaurant Kanalen

Menu

1. servering

  • Let røget kulmule med østers creme bladselleri og saltet valnød

2. servering

  • Frilands gris med sprød tærte med skovsvampe selleri og fermenteret hvidløg

3. servering

  • Thybo ost fra Thise med Karl johan svampe

4. servering

  • Danske æbler med karamel hvidchokolade og trøffel


Pris 400,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Tilkøb

  • Sødt til kaffen, 45,-
  • Vinmenu 1, 350,-
  • Vinmenu 2, 450,-
  • 1 glas bobler, 100,-
  • 1 glas bobler, 145,-

Om Restaurant Kanalen

På Restaurant Kanalen i charmerende og idylliske Christianshavn kan du nyde en frokost eller middag, der er præget af den traditionstro danske gastronomi til frokost og om aftenen med fokus på det franske køkken.

 

Perfekt placering

Restaurant Kanalen ligger lige ud til Christianshavns Kanal med et perfekt udsyn over de forbisejlende skibe og joller samt til de smukt restaurerede gamle bygninger. Restauranten er holdt i den enkle og lyse skandinaviske arkitektur med store vinduer ud til vandet, der sikrer en enestående udsigt, mens du nyder måltidet. Om sommeren strømmer lyset ind af de store vinduer og om vinteren skabes et hyggeligt blødt lys inden døre, som akkompagneres af levende stearinlys og varmende kaminild.

 

Skandinavisk stil

Stemningen er lys og nordisk, og restauranten blev totalrenoveret efter en vandskade i 2014. Det er dog tydeligt, at de har bevaret respekten for det gamle hus og dets historie, men at de samtidig har givet det et yngre udtryk.

 

God mad dagen lang

Efter lang tids venten kunne det i starten af 2018 røbes, at ingen ringere end Jeppe Foldager skal styre slagets gang i køkkenet. Han slog for alvor sit navn fast på listen over verdens dygtigste kokke, da han i 2013 vandt sølv ved Bocuse d'Or. Siden overtog han køkkenet hos Alberto K på Radison Blu Royal Hotel, og nu finder du ham således hos Restaurant Kanalen. 

Retterne er nænsomt og professionelt tilberedt af årstidens bedste råvarer med respektfuld skelen til de udefra kommende inspirationer fra det moderne europæiske køkken.

Kanalen har åbent både til frokost og aften. På frokostkortet finder du f.eks. sild, der er marineret efter opskrifter, som er overleveret gennem flere generationer og mørbrad af Grambogård gris med nye majs og brændt rød peber. Til aften kan nyde dansk sort hummer, berberi and, rib-eye eller andre lækre retter, som er lavet på råvarer af højeste kvalitet. Både til frokost og aften kan du vælge fra a la carte menuen eller du kan springe på en sammensat menu.

luk

#dinnerdays